1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Bulutlar: Karla Mücadelede Ülke Ortalamasının Üzerindeyiz
Başkan Bulutlar: Karla Mücadelede Ülke Ortalamasının Üzerindeyiz

Başkan Bulutlar: Karla Mücadelede Ülke Ortalamasının Üzerindeyiz

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptıkları karla mücadele çalışmalarının, ülke standartlarının üzerinde olduğunu belirtti.

A+A-

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptıkları karla mücadele çalışmalarının, ülke standartlarının üzerinde olduğunu belirtti. Bulutlar, "Karla mücadelemiz standartların üzerinde. Kar yağdıktan en fazla bir hafta içerisinde bütün yolları açıyoruz. Ülke ortalaması ise 10 gün." dedi.

        Palandöken Belediyesi araç filosuna iki iş makinesi ile süpürme ve püskürtme aracını kattı. Fen İşleri Daire Başkanlığı'na ait şantiyede araçları tanıtan Başkan Orhan Bulutlar, karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bulutlar, satın aldıkları yeni iş makineleri ile araç parkını genişlettiklerini söyledi. 25 iş makinesiyle bin 100 sokak ve caddede kar temizlik çalışması yaptıklarını anlatan Bulutlar, "Aynı şartlarda karla mücadelede başarı süresi ülke standartlarında 10 gün. Belediye olarak vardiyalı sistemle 7 günde ilçemizdeki bütün sokak, cadde ve köy statüsündeki 19 mahallenin yolunu açık tutuyoruz. Bu ülke standartları üzerinde bir başarı. Filomuza kattığımız yeni araçlarla bu süreci daha da hızlandıracağız. 18 iş makinesi ve 150 personelle bu başarıya imza attığımız için mutluyuz." dedi.

Kar temizlik çalışmalarında park halindeki otomobillerin zaman zaman sıkıntı oluşturduğuna da dikkat çeken Bulutlar, problemin çözümüne yönelik önemli bir karara imza attıklarına dikkat çekti. Bulutlar, "İlçemiz sınırlarında konut sitesi yaptıracak olanlardan kapalı otopark da isteyeceğiz. Sitelerin bodrum katına değil, yeşil alanların altına otopark yaptırılması halinde yapı ruhsatı vereceğiz. Bu projenin uygulamaya konulmasıyla önümüzdeki kış mevsimlerinde karla mücadelemiz hız kazanacak." açıklamasında bulundu.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.