1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Çakır: Malatya'yı Cazibe Merkezi Yapmaya Çalışıyoruz
Başkan Çakır: Malatyayı Cazibe Merkezi Yapmaya Çalışıyoruz

Başkan Çakır: Malatya'yı Cazibe Merkezi Yapmaya Çalışıyoruz

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’yı bölgenin cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yaptıklarını, amaçlarının modern bir Malatya oluşturm...

A+A-

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’yı bölgenin cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yaptıklarını, amaçlarının modern bir Malatya oluşturmak olduğunu söyledi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Alican Bozkurt ve bazı daire müdürleri ile birlikte İnönü Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek, esnaflarla fikir alışverişinde bulundu.

Malatya Belediyesi tarafından yapılan bütün çalışmaların insan odaklı olduğunu belirten Başkan Çakır, "Malatya’ya ve insanlarımıza en iyi hizmeti nasıl ederiz? Bunun hesabını yapıyoruz. Yaptığımız her planlamayı önce tartışıyor, vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile istişare edip, onların önerilerini ve düşüncelerini dikkate alıyoruz." dedi.

İnönü Caddesi esnafları ise yapılan çalışmalarla Malatya’nın güzelleştiğini belirterek yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.