1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Kadıoğlu, Innovia Sitesi Sakinleri İle Buluştu
Başkan Kadıoğlu, Innovia Sitesi Sakinleri İle Buluştu

Başkan Kadıoğlu, Innovia Sitesi Sakinleri İle Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, mahallelerin ardından sitelerin sorununu dinliyor.

A+A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, mahallelerin ardından sitelerin sorununu dinliyor. Kadıoğlu, bu çerçevede İnnovıa 2 Site Yönetimi ve site sakinleri ile bir araya geldi.

Şehitler Parkı Sosyal Tesisleri’nde yapılan kahvaltılı toplantıda Kadıoğlu, site sakinlerinin sorunlarını ve taliplerini dinledi.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Kadıoğlu; “ Biz kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul’un en fazla göç alan ilçesiyiz. Güvenilir ve dayanıklı konutların yapılmasıyla nüfusumuz yatırım gücümüz Türkiye’de 15’nci İlçe konumuna gelmiştir. Esenyurt ’un yeşil alanların ve modern kent görünümü ile diğer bölgelerle kıyaslandığında ilçemiz yaşanabilir bir merkez haline gelmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile beraber ulaşıma olan yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. En kısa zamanda ulaşım da modern kente yakışır seviyeye gelecektir. Amacımız insanlığa hizmet, sizlere hizmettir.” dedi.

Soru cevap şeklinde karşılıklı istişarelerle devam eden programda, vatandaşlar böyle ziyaretlerin daha sık yapılmasını talep etti.
CİHAN

Başkan Kadıoğlu, Innovia sitesi sakinleri ile buluştu

Başkan Kadıoğlu, Innovia sitesi sakinleri ile buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.