1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Külcü, Üniversite Kulüp Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Külcü, Üniversite Kulüp Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Külcü, Üniversite Kulüp Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren kulüp başkanları ile bir araya geldi.

A+A-

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren kulüp başkanları ile bir araya geldi.

Bir restoranda gerçekleşen buluşmada Başkan Külcü, kulüp başkanlarına tavsiyelerde bulundu. Üniversite yaşamının hayatın geleceğine hazırlanıldığı günleri olduğunu belirten Külcü, kulüp başkanlığındaki tecrübelerin ilerleyen yıllarda öğrenciler için önemli fırsat oluşturacağının altını çizdi. Külcü, ''Sosyal hayattaki bu tecrübeler sizi yaşama hazırlıyor. Yarın, yönetici olmak istiyorsanız diğer arkadaşlarınızdan daha iyi yönetici olursunuz. Ticarette de öyle, memuriyette de öyle. Burada en önemli olan unsur insan ilişkileridir. Sizler, sosyal ilişkilerinizi bu tür aktivitelerle zaten en üst düzeyde gerçekleştiriyorsunuz.'' dedi.

Üniversite öğrencileriyle birlikte hareket etmeyi çok önemsediklerini kaydeden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, üniversite gençliğiyle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da iyi ilişkiler içerisinde olacaklarını belirtti. Külcü ''Üniversitenin gücü sizin gücünüz. Sivil toplum örgütleri içerisindeki çalışmalarınızda başarınız ne kadar yüksek olursa Hitit Üniversitesi’nin başarısı da o kadar yüksek olacaktır. Bu da Çorum’un yükselmesine vesile olacaktır.'' şeklinde konuştu.

KULÜP BAŞKANLARI, FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Toplantıya Hitit Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren 40 öğrenci kulübünün başkanı faaliyetleri hakkında brifing verdi. Çorum'a ve Hitit Üniversitesi öğrencilerine yönelik önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini kaydeden kulüp başkanları, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü kendilerine yönelik böyle bir programı gerçekleştirdiği için teşekkür etti.

Bir öğrencinin Çorum'da çok sayıda parkın yapılıyor olmasıyla ilgili sorusunu cevaplayan Külcü, parkın insanların altında gölgelendiği yer olmadığını, meskun mahal içerisindeki yeşil alanlar olduğunu söyledi. Külcü, parkların yaşanılabilir bir alan olması gerektiğini yaşlıların da, çocukların da, kadınların da bu alanlardan yararlanabilmeleri için çalıştıklarını belirtti. Seçim zamanı parklarla ilgili verdikleri sözleri yerine getirdiklerini vurgulayan Külcü, ''Çorum Belediyesi park işini çok iyi yapıyor. Anketlerde park bahçe çalışmalarımız temizlik çalışmalarını geçti. Tabi bu arada temizlik çalışmalarımızda da hiçbir gerileme olmadı. Asıl sevindirici olan da budur.'' diye konuştu.

GÜNEY KAMPÜSÜ İÇİN 30 MİLYON TL’LİK GAYRİMENKUL VERDİK

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bir öğrencinin kampüs yeri ile ilgili sorusuna da Ankara yolunda Çorum Belediyesi olarak 30 milyon TL'lik gayrimenkulden feragat ettiklerini dile getirdi. CİHAN

Başkan Külcü, üniversite kulüp başkanlarıyla bir araya geldi

Başkan Külcü, üniversite kulüp başkanlarıyla bir araya geldi

Başkan Külcü, üniversite kulüp başkanlarıyla bir araya geldi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.