1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Tartar: Altyapı Çalışmaları İçin Halkımızdan Anlayış Bekliyoruz
Başkan Tartar: Altyapı Çalışmaları İçin Halkımızdan Anlayış Bekliyoruz

Başkan Tartar: Altyapı Çalışmaları İçin Halkımızdan Anlayış Bekliyoruz

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından altyapı sorunlarının çözümü için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve vatandaşlardan anlayış beklediğini söyledi.

A+A-

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından altyapı sorunlarının çözümü için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve vatandaşlardan anlayış beklediğini söyledi. Tartar, kimsenin bu büyük proje üzerinden siyaset yapmaması gerektiğini belirtti.

İsmail Tartar, yaptığı açıklamada, Orhangazi’nin yıllardan bu yana hayali olan altyapı projesini hayata geçirdiklerini belirtti. İlgili firma tarafından yapılan çalışmaları kendilerinin sürekli kontrol ettiğini belirten Tartar, "Elbette altyapı zorlu bir çalışma. İlçenin hemen her sokağı kazılarak buradaki borular değiştiriliyor. Bu nedenle de günlük hayatta ufak tefek aksamalar olabiliyor. Ancak bir süre buna hep birlikte anlayış göstereceğiz ki torunlarımız çocuklarımız çok daha ferah ve alt yapısı sağlam bir ilçede yaşasın." dedi.

"HER ŞEY KONTROL ALTINDA"

Kendi oturduğu evin önündeki sokağın da kazıldığını ve çalışmaların sürdüğünü hatırlatan Tartar, "Ekipler hayli titizlik ve hızla çalışıyor. Bu çalışmanın en kısa sürede bitmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Yapılacak olan altyapı çalışması ile hem yağmur suyu hem kanalizasyon hem de içme suyu hatları değişecek. Yapılan çalışmalarda İller Bankası görevlilerinin yanı sıra belediyemiz bünyesinde çalışan mühendisler de çalışmaları yakından takip edip içersinde yer alıyorlar. Yapılan bir anlaşma var. Bu anlaşmanın dışında herhangi bir şeyin yapılması olanaksız. Gerek İller Bankası yetkilileri gerek belediye mühendisleri konuya vakıf ve çalışmalar boyunca gerekli hassasiyeti gösteriyorlar." şeklinde konuştu.

"KAZILAN YOLLAR ÇÖKMEDEN ASFALT OLMAZ"

"Kazılan yollar çökmeden üzerine asfalt yapılması anlamsız bir çalışma olur. Asfalt tutmaz. Bu nedenle de vatandaşlarımızdan biraz daha sabır bekliyoruz." diyen Tartar, "Gelen her şikayeti belediye yetkililerimiz değerlendiriyor ve şikayet gelen çalışma bölgesinde denetimlerini gerçekleştiriyor. Elbette kolay bir iş değil altyapı ancak bu konuya vatandaşlar gerekli hassasiyeti ve anlayışı gösteriyorlar. Onlar istedi, bizler de yapıyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Başkan Tartar: Altyapı çalışmaları için halkımızdan anlayış bekliyoruz

Başkan Tartar: Altyapı çalışmaları için halkımızdan anlayış bekliyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.