1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Uğurlu, Hakkındaki İddialara Cevap Verdi
Başkan Uğurlu, Hakkındaki İddialara Cevap Verdi

Başkan Uğurlu, Hakkındaki İddialara Cevap Verdi

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, CHP il başkanlığının kendisi hakkında yaptığı suç duyurusu hakkında, "Karaman Belediyesi rutin olarak denetleni...

A+A-

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, CHP il başkanlığının kendisi hakkında yaptığı suç duyurusu hakkında, "Karaman Belediyesi rutin olarak denetleniyor. Bu denetimler neticesinde hukuka, kanuna aykırı bir durum olsaydı gereği ilgili makamlarca yerine getirilirdi.” dedi.

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, CHP tarafından kendisi hakkında cumhuriyet başsavcılığına bulunulan suç duyurusu ve ortaya atılan iddialar hakkında, Karaman AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli ve parti teşkilatı ile birlikte cevap vermek için basın toplantısı yaptı.

Meclis Denetim Komisyonu'nun geçen yıl olduğu gibi bu yıl da raporunu sunduğunu ifade eden Uğurlu, “Geçen yıl sahnelenen kötü oyun, yeniden sahnelenmek istenmektedir. Geçen yıl savcılar ortaya atılan iddiaları soruşturmaya bile gerek görmedi. Bu iddialardan birisiyle ilgili açmış olduğumuz tazminat davasını da kazandık. Bugün ak alnımız ile karşınızdayız. Geçen yıl kopartılan gereksiz yaygaranın neticesinde, kamuoyunu boş yere meşgul etmekten başka elde edilen kazanç nedir?” diye sordu.

Uğurlu, belediye bünyesinde gerçekleşen bütün ihalelerin Kamu İhale Kurumu’nun denetiminde, bilgisinde ve onayında gerçekleştirildiğine dikkatleri çekti. Uğurlu, şöyle dedi: “Bu iddiaları ortaya atanlar hangi bilgi ve uzmanlığa dayanarak böyle cahilce ithamlarda bulunuyorlar anlamak mümkün değil. Resmî olarak gerçekleşen bütün seyahatlerde kanuni hakkım olmasına rağmen ödenmesi gereken yollukları almadım, konaklamaları bile kendi cebimden ödedim. Karaman Belediyesi rutin olarak denetleniyor. Bu denetimler neticesinde hukuka, kanuna aykırı bir durum olsaydı gereği ilgili makamlarca yerine getirilirdi.” dedi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.