1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Yılmaz, Çarşambalı Hemşehrileriyle Buluştu
Başkan Yılmaz, Çarşambalı Hemşehrileriyle Buluştu

Başkan Yılmaz, Çarşambalı Hemşehrileriyle Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşambalı hemşehrileri ile buluştu.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşambalı hemşehrileri ile buluştu. AK Parti Çarşamba ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri, meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile Samsunum-1 gemisinde kahvaltı yapan Başkan Yılmaz, Batıpark’a da götürerek Amazon Adası ve aslan heykellerini gezdirdi.

Yapılan kahvaltı sırasında konuşan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, kendilerini misafir ettiği için Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek; “Hemşehrimiz olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın yapmış olduğu önemli hizmetleri bir de kendi ağzından dinleme fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Yeni yerel yönetimler yasası ile tüm köylerimiz ve mahallelerimizle birlikte Büyükşehire bağlanıyoruz. Bu yeni yapılanma ile hizmetlerin Çarşamba’ya çok daha aktif, hızlı ve yararlı bir şekilde geleceğine yürekten inanıyorum. Daha şimdiden eksikliklerimizi ve sorunlarımızı içeren raporlar hazırlandı. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.” dedi.

YILMAZ: TÜRKİYE BAMBAŞKA BİR ÜLKE OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da konuklarına hoş geldin diyerek şunları söyledi: “Biz 2014 sonrası için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çarşamba’nın tüm köylerini tek tek gezip göreceğiz. Şimdiden arkadaşlarımız zaten bir çok bilgiyi toplayıp raporlaştırdı ve sorunumuz, eksikliğimiz neyse bunları hep beraber halledeceğiz. Ülkemiz son 10 yıl içerisinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir istikrar, hizmet ve reform süreci yakaladı. Bunu politik bir söylem olarak dile getirmiyorum. Ben 1983 yılından beri Türkiye’de ne yapılıyor, ne ediliyor, nelerle uğraşılıyor çok iyi görmüş bir insanım. Türkiye önümüzdeki 7 -8 yıl içerisinde hedeflerini gerçekleştirdiğinde bambaşka bir ülke olacak. Refah seviyesi yükselecek ve birçok konuda 10-15 sene öncesi ile alakası olmayan bir ülke olacak. Ne mutlu bize ki Türkiye’nin belki de en önemli değişim ve dönüşüm sürecinin yaşandığı bir dönemde aktif görev yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de el ele verip Çarşamba’ya en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Ben sizlerle beraber olmaktan gurur duyuyorum ve sizlerle birlikte çok önemli işler yapacağımıza da gönülden inanıyorum.”

Başkan Yılmaz’a Çarşamba ilçesinin daha önce hiç yayınlanmamış ve bir kış günü çekilmiş olan eski bir çerçeveli fotoğrafı hediye edildi. Başkan Yılmaz konukları ile fotoğraf çektirirken bir ara hemşehrilerinden birisinin kasketini takarak poz verdi.

Yapılan kahvaltı ve sonrasındaki geziye ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, Çınarlık Belde Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Dikbıyık Belde Belediye Başkanı Kemal Ayan ve Hürriyet Belde Belediye Başkanı Mehmet Aydın da katıldılar. CİHAN

Başkan Yılmaz, Çarşambalı hemşehrileriyle buluştu

Başkan Yılmaz, Çarşambalı hemşehrileriyle buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.