1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkent'te sokak ortasında infaz
Başkentte sokak ortasında infaz

Başkent'te sokak ortasında infaz

ELİ BIÇAKLI KATİL KOCA, DÖVÜLDÜKTEN SONRA POLİSE TESLİM EDİLDİ!.

A+A-

EŞİNİ SOKAK ORTASINDA ÖLDÜREN KATİL KOCAYI, VATANDAŞLAR ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ!

ELİ BIÇAKLI KATİL KOCA, DÖVÜLDÜKTEN SONRA POLİSE TESLİM EDİLDİ.

Başkent Ankara dün vahşice işlenen bir cinayete ve ardından yaşanan bir lince sahne oldu. İddiaya göre Muammer Sofuoğlu adlı koca ayrı yaşadığı eşini sokak ortasında 38 bıçak darbesiyle öldürdü. Vahşi cinayeti gören vatandaşlar Muammer Sofuoğlu'nun elinden önce bıçağı aldı sonra da kıyasıya dövüp polise teslim etti.

Kızının gözü önünde oldu!.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre olay önceki gün öğle saatlerinde Çankaya Yıldız Kavşağı 'nda meydana geldi. İddiaya göre; Muammer Seferoğlu ile Ayşe Seferoğlu şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 6 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Ayrı yaşayan çift önceki gün Çankaya Yıldız Kavşakta karşılaştı. Çiftin kısa süren tartışmaları yerini bir müddet sonra kavgaya bıraktı. Muammer Seferoğlu eşi Ayşe Seferoğlu'nu yanında 17 yaşındaki kızları Pelin Seferoğlu olduğu halde defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Katile sokakta linç
Bu esnada, çevrede bulunan vatandaşlar genç kızın çığlıklarını duyunca olay yerine gelerek Muammer Seferoğlu'nu yakaladı. Vatandaşlar Seferolu'nu yumruk ve sopalarla olay yerinde linç etmeye çalıştı. Eş katili Muammer Seferoğlu vatandaşlar tarafından olay yerine gelen asayiş ekiplerine teslim edildi. Seferoğlu ifadesinde eşine ayrılmayalım kızımızı annesiz babasız bırakmayalım dediğini ancak eşi Ayşe Seferoğlu'nun kendisine hakeret ettiğini iddia etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.