1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başsoy: Sağduyu, Ülke Üzerine Oynanmak İstenen Oyunu Bozdu
Başsoy: Sağduyu, Ülke Üzerine Oynanmak İstenen Oyunu Bozdu

Başsoy: Sağduyu, Ülke Üzerine Oynanmak İstenen Oyunu Bozdu

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, son günlerde gerek ülke genelinde, gerekse Erzincan’da meydana gelen olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, son günlerde gerek ülke genelinde, gerekse Erzincan’da meydana gelen olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başsoy, vatandaşların sağduyusu ile ülke üzerinde oynanmak istenen oyunun bozulduğunu ifade etti.

Parti binasında Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Sertadım, Kadın Kolları Başkanı Nermin Yıldırım ve parti yöneticileri ile birlikte basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, “Bu cennet vatanımızın kalkınması, ilerlemesi, gelişmesi vatandaşlarımızın daha müreffeh bir şekilde yaşayabilmesi için hükümetimiz, Sayın Başbakanımız, teşkilatlarımız gece gündüz çalışıyor. Hiçbir zaman gayrimeşru yollara başvurmamış, kırmamış, dökmemiş hakkını sandıkta aramıştır. Biz yetmiş altı milyonun iktidarıyız, biz Türk'ün, Kürdün, Alevi'nin, Sünni'nin, Hıristiyan'ın, Musevi'nin bu ülke sınırları içerisinde yaşayan fakir fukara garip gureba tüm vatandaşlarımızın hükümetiyiz. Yaklaşık on buçuk yıldır gece gündüz, yaz kış demeden hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle ülkemizi kalkındırmak için bir seferberlik başlattık.” dedi.

"BİZ BU OYUNU BOZARIZ"

Açıklamasında şer güçlerin ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik girişimlerinin olduğuna dikkat çeken Cemalettin Başsoy, “İşte her zaman olduğu gibi tam da ülkemizde her şeyin çok iyi gittiği bir dönemde ülkemizde huzur, güven ve istikrar varken birileri kalkınmamızı engellemek kardeşliğimizi birlik ve beraberliğimizi sekteye uğratmak için düğmeye bastı. İlki Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde başladı. Burada düzenlenen eylemle 53 vatandaşımız şehit oldu. Burada hedeflenen o bölgede asırlardır bir ve beraber yaşamış aynı cephede savaşmış kardeşlerimiz arasına fitne sokmak kardeş kavgası çıkarmaktı. Ancak orada Alevi, Sünni, Kürt, Türk kardeşlerimiz 'biz bu oyunu daha önce de gördük' dedi. Sağduyulu davranarak oradan geçiş vermediler. 'Biz bu oyunu bozarız' dediler ve bozdular. Bunun tutmadığını gören şer güçler bu sefer Gezi Parkı'ndaki on üç ağacın sökülüp yer değiştirilmesine karşı çıkmak için samimi olarak eylem yapılmasını fırsat bilenler tekrar düğmeye basarak, mayıs ayı sonu itibari ile Gezi Parkı bahane edilerek birçok vatandaşımız sanal medyada galeyana getirilerek sokaklara döküldü. Yine sağduyulu hemşehrilerimiz sayesinde Erzincan başta olmak üzere, tüm Alevi hemşehrilerimiz 'biz bu filmi önce de gördük' diyerek bu oyunu da bozdular." şeklinde konuştu.

Erzincanlılar olarak seçimlerden sonra siyaseti ve kısır çekişmeleri bir tarafa bırakarak, Erzincan Hizmet Partisi'ni kurduklarını kaydeden Başsoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün enerjimizi Erzincan’ın kalkınmasına gelişmesine ayırdık. Bunu herkes dost düşman böyle bilmeli. Biz Erzincan olarak, biz Türkiye olarak bu oyunu bozacağız. Muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için çıktığımız bu yolda, önümüze çıkacak engelleri hep birlikte aşarak 2023 hedefine yürüyeceğiz. Artık Türkiye eski Türkiye değil, bu millet eski millet değil. Bu ülkede hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Haydi Erzincan, haydi Türkiye, biz bu oyunu bozarız. Bu ülke hepimizin gidecek başka yerimiz yok.” CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.