1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Batman Spor Akademisi Başkanı Velioğlu Çin'e Gitti
Batman Spor Akademisi Başkanı Velioğlu Çine Gitti

Batman Spor Akademisi Başkanı Velioğlu Çin'e Gitti

Batman Spor Akademisi Başkanı ve Türkiye Milli Takım Antrenörü Abdulaziz Velioğlu Çin'e gitti.

A+A-

Batman Spor Akademisi Başkanı ve Türkiye Milli Takım Antrenörü Abdulaziz Velioğlu Çin'e gitti.

Türkiye Wushu Federasyonun faaliyet programına eklenen Taolu Antrenör Eğitim Kursu 17 - 30 Haziran tarihlerinde Çin'in başkenti Pekin'de Devlet Spor Üniversitesi’nde yapılacak.

Bu amaçla görevlendirilen Batmanlı antrenör Abdülaziz Velioğlu Çine hareket etti. Çine hareket etmeden önce bir açıklama yapan Velioğlu, “Batmanlı olarak dünyaya açılıp değişik vesilelerle görev almak ve Batman’ın tanıtım elçiliğini yapmak, dünyadaki gelişmeleri yerinde takip edip Batmanlı genç sporcularla paylaşmak en büyük mutluluk vesilemizdir.” dedi.

Batman’ı Türkiye ve dünyada sporda bir marka olarak tescillemek istediklerini belirten Velioğlu, Gençlik Spor, Wushu Federasyonu ve Batman Spor Akademisi olarak uluslararası bir turnuvayı Batman’da düzenleyeceklerini ifade etti.

Uluslararası Hasankeyf Wushu Sanda Taolu Dostluk Turnuvası’nın da 23-24-25 Ağustos 2013 tarihleri arasında halka açık alanlarda Batman’da yapılacağını belirten Velioğlu, bu turnuva ile Batman’ın misafirperverliğini dünyaya göstermeği amaçladıklarını ileri sürdü.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.