1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Batmanlı Öğrenciler Malatya’yı Gezdi
Batmanlı Öğrenciler Malatya’yı Gezdi

Batmanlı Öğrenciler Malatya’yı Gezdi

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Doğanşehir Belde ve Köylerini Kalkındırma Derneği (DOBKAD) tarafından yürütülen Kardeş Okul Projesi çerçevesinde Batman Petrol Lisesi’nde öğrenim gören 25 öğrenci ile 5 öğ.

A+A-

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Doğanşehir Belde ve Köylerini Kalkındırma Derneği (DOBKAD) tarafından yürütülen Kardeş Okul Projesi çerçevesinde Batman Petrol Lisesi’nde öğrenim gören 25 öğrenci ile 5 öğretmen kentin tarihi turistik mekânlarını gezdi.

Batmanlı öğrenciler, gezi kapsamında iş adamı LC Waikiki Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük tarafından evinde verilen kahvaltıda Kaymakam Mehmet Soğukpınar ile ilçe protokolü ile bir araya geldi. Kaymakam Mehmet Soğukpınar, burada yaptığı konuşmada, Batman’dan gelen öğrencileri burada ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Konuk öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedebileceklerini vurgulayan Soğukpınar, "İnşallah bu çocuklarımız birer gönül köprüsü olacak. Devletine, milletine layıkıyla hizmet edeceklerdir. İnşallah güzel eğitim kurumlarında öğrenim görerek kariyer sahibi olacaklar." dedi.

Hayırsever işadamı Vahap Küçük tarafından çocuklara 100’er TL hediye çeki dağıtıldı. Misafir öğrenciler İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uçurtma şenliğine katılarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.




CİHAN

Batmanlı öğrenciler Malatya’yı gezdi

Batmanlı öğrenciler Malatya’yı gezdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.