1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bayraktar Trabzonsporun Yeni Yönetimine Başarılar Diledi
Bayraktar Trabzonsporun Yeni Yönetimine Başarılar Diledi

Bayraktar Trabzonsporun Yeni Yönetimine Başarılar Diledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, tüm kesimlerin yönetim etrafında birleşmesi halinde Trabzonspor’un susamış olduğu başarıyı yakalayacağına inandığını belirtti.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, tüm kesimlerin yönetim etrafında birleşmesi halinde Trabzonspor’un susamış olduğu başarıyı yakalayacağına inandığını belirtti.

Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve beraberindekilerle Trabzonspor Kulübünü ziyaret ederek, geçen ay yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine başarılar diledi.

Futbol ve sporun Trabzon’un özel anlam ifade ettiğine söyleyen Bayraktar, “Çünkü Türk futbolunda bir çıkış yapan, milli bir durum sergileyen, futbolu gerçekten amatör ve centilmenlik ruhuyla Anadolu’ya yaymaya çalışan, Anadolu’nun ruhunu nakşetmeye çalışan, buradan da hem Türkiye’ye hem dünyaya mesaj veren bir takım. Trabzon insanının da kendi karakteri ve mertliği ile Trabzon ile adeta özdeşleşti. Böyle bir konumu var.” dedi.

Geçen ay yapılan seçimlerde 5 kişinin yönetime talip olduğunu hatırlatan Bakan Bayraktar, “Bu Trabzon’da tekrar öze dönüş, tekrar canhıraş bir gayretin çıkışıdır. Bu kadar zor bir dönemde 5 arkadaşımızın aday olması hakikaten enteresan ve taktire şayandır. Trabzonluların bu takımı ne kadar özümsediğini, şampiyonluğa ne kadar susamış olduğunun bir göstergesi. İbrahim kardeşimizin de öne çıkması, tabi yıllardır Trabzon’un içinde adım adım, gergef gibi adeta dokuya dokuya gelmesi, bu delikanlılığını, Trabzonlu olma özelliği, Trabzonlu da kendisine sahip çıkmıştır. Kendisini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakan Bayraktar, Trabzonspor’un başta Trabzonlular, komşu iller ve Anadolu’daki bir çok şehrin insanının beklentisi olarak şampiyon olması, şampiyonluğa gitmesi gerektiğini dile getirdi.

Dünyada ve Türkiye’de konjonktürün değiştiği uyarısında bulunan Bayraktar, konuşmasına şöyle devam etti: “Sadece amatör ruhla, sadece milli duruşla, öze dönüşle kalıcı bir başarı kazanmak da çok zor görünüyor ama öze dönmek, özle beraber hareket etmek, kendi evlatlarımızla, kendi çocuklarımızla berabere hareket etmek, kendi manevi moral değerlerimize bağlı olarak yürümek işin öze ve anasıdır. Ama bununla birlikte dünyanın geldiğini noktada tekniğin, bilimin, beynin de getirdiği özellikleri hamura ederek yürümemiz lazım. Her bakımdan güçlenerek yürümemiz lazım. Türkiye’deki diğer kulüplerle, ülkenin diğer tüm konjonktürüyle beraber hareket etmek için. Onu da inşallah beraber yakalayacağız. Samimiyet olursu, bunu yakalarsak, iyi niyet olursa, arkadaşların beraberliği, bütünlüğü olursa, ufak tefek meselelere takılmazsak, farklı meseleleri arkaya atarak büyük başarılar yakalamak için biraz kendimizi aşan bir duyguyla hareket edersek Trabzon susamış olduğu bu başarıyı mutlaka yakalayacaktır.”

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘yaklaşımı, işe samimiyetle sarılması, azimli ve kararlı olması, iyi niyetli olması, bütün Trabzonluların duygu ve düşüncelerini taşıyor olmasının’ güzel bir özellik olduğunu belirten Bayraktar, Trabzonlunun kendisi ve yönetimine sahip çıkmasının da bunun bir göstergesi olduğuna değindi. Bu mesajın karşılıksız kalmayacağına inandığını anlatan Bayraktar, “Bu mesajı Trabzonlu da, yönetim de iyi anlamış, iyi okumuştur. İnşaallah tüm kesimler bu yönetim etrafında birleşir. Bir her zaman destekçiydik, bundan sonra da destek olacağız. Ama bu oluşum karşısında biraz daha fazla destek olmaya mecburuz. Ben tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun diyorum.” dedi.

“TÜM PAYDAŞLARI CAMİANIN ETRAFINDA TOPLAMAK ZORUNDAYIZ”

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da bütün paydaşları camianın etrafında toplayıp Türk futboluna da yön veren bir Trabzonspor’u hem kentin değerini artırma hem de beklenen başarıları yakalama adına sağlamak zorunda olduklarını söyledi.

Göreve geldiğinden beri, ‘Trabzonspor’a başkan olduk ama Trabzon sevdalarının hizmetkarıyız’ dediğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, “Biz bunlara talip olduk. Aynı zamanda misyonu gereği sadece kendi içerisinde değil, Türk futbolunu gelecekte çocuklarımıza temiz olarak bırakmak için o misyon ile namuslu Türk futbolu paydaşlarının da hizmetkarı olduğumuzu söyledik. Trabzonspor’un böyle de bir misyonu var.” dedi.

Trabzonlu duruşlarından dolayı camianın kendisini başkan seçtiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Yıllardan beri camiada birlikten bahsediliyor. Ben yıllardın beridir söyledim; bunu Trabzonspor’un başkanı yapmalıdır dedik. Çünkü bu koltuk önemli bir koltuk. Buraya oturduğunuzda gurur ve hassasiyetlerinizi bir kenara bırakıp bu camianın bütün değerli paydaşlarını onure ederek, Trabzonspor etrafında toplama zorunluluğumuz var. Biz de o özveri, o yürük de var.” diye konuştu.

Cesaret konusunda bazen eleştiri aldıklarını kaydeden Başkan Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Ben de diyorum ki; bizim doğduğumuz topraklar çok kutsal topraklar. Onun bilinciyle hareket etmeliyiz. Fatih’in fethettiği, Yavuz’un yönettiği, Kanuni’nin doğduğu bir şehrin evlatlarıyız. Bu yüzden bizim duruşumuz çok özel bir duruş değil. Her Trabzonlunun aynı duruşu sergilemesi lazım. Biz bu duruş ve bütünlüğü sağlarsak, sadece Trabzon’a değil, misyonumuz gereği temiz Türk futboluna da hizmet etme zorunluluğumuz var. Sizin desteklerinizden de çok memnuniyet duyduk. Bütün paydaşları da camianın etrafında toplayıp Türk futboluna da yön veren bir Trabzonspor’u hem kentin değerini artırma hem de beklenen başarıları yakalama adına sağlamak zorundayız.”

Açıklamaların ardından Başkan Hacıosmanoğlu, Bakan Bayraktar’a plaket ve üzerinde adının yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti. Bakan Bayraktar da Hacıosmanoğlu’nu bir hediye verdi.
CİHAN

Bakan Bayraktar, Trabzonspor'un yeni yönetimine başarılar diledi

Bakan Bayraktar, Trabzonspor'un yeni yönetimine başarılar diledi

Bakan Bayraktar, Trabzonspor'un yeni yönetimine başarılar diledi

Bakan Bayraktar, Trabzonspor'un yeni yönetimine başarılar diledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.