1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bayraktepe'ye Alternatif Yol Yapılıyor
Bayraktepeye Alternatif Yol Yapılıyor

Bayraktepe'ye Alternatif Yol Yapılıyor

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Bayraktepe Sosyal Tesisleri ve Selman Dede Mesire Alanı'na ulaşım için alternatif yol yapılıyor.

A+A-

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Bayraktepe Sosyal Tesisleri ve Selman Dede Mesire Alanı'na ulaşım için alternatif yol yapılıyor.

Hendek Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen yol açma çalışmasının tamamlanmasıyla Hendek-Bayraktepe-Selman Dede-Kocaali yolu büyük ölçüde rahatlayacak. 20 metre genişliğinde ve ilk bölümü 750 metre uzunluğunda olan yeni yol Hendek- Kocaali yolunun dar ve virajlı olan bölümünü kapsıyor. İlk bölümün tamamlanmasının ardından ikinci bölümüne geçilecek.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan Bayraktepe'ye ulaşımı sağlayan yolda ağır tonajlı kamyon ve TIR'ların büyük tehlike oluşturduğunu kaydederek; "Bu tehlikeyi ortadan kaldırmak adına arazi sahipleri ile birebir görüşerek, onlarında rızaları doğrultusunda bedellerini ödemek kaydıyla alternatif yol çalışmamızı başlattık. İş makinelerimiz ve personelimiz geceli gündüzlü çalışarak yolun alt yapı çalışmalarını kısa zamanda yüzde 90 düzeyinde bitirdiler. Alternatif bu yol bittiğinde normal güzergahtan hususi otoların seyri gerçekleşecek, tehlike arzeden ağır tonajlı araçlar ise alternatif yoldan trafik akışlarını sağlayacak." dedi.

    Yoldaki tesviye çalışmalarının son aşamaya geldiğini ifade eden İnci, şunları söyledi: "Yol güzergahı üzerinde bulunan küçük dere üzerine sanat yapısının yapılması ile yolun alt yapı çalışmalarını sonlandıracağız. İnşallah önümüzdeki yaz döneminde de asfaltını atmak sureti ile alternatif yolumuzu kullanmaya başlayacağız." CİHAN

Bayraktepe'ye alternatif yol yapılıyor

Bayraktepe'ye alternatif yol yapılıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.