1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bbp Burdur Milletvekili Adayları Fatih Furkan Yazıcıoğlu İle Tanıtıldı
Bbp Burdur Milletvekili Adayları Fatih Furkan Yazıcıoğlu İle Tanıtıldı

Bbp Burdur Milletvekili Adayları Fatih Furkan Yazıcıoğlu İle Tanıtıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Burdur İl Başkanlığı milletvekili adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısına BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’n...

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Burdur İl Başkanlığı milletvekili adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısına

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu da katıldı.

Burdur İl Başkanı Mehmet Türksoy, konuşmasında, iktidara aday olduklarını belirtti.

Seçim beyannamelerinde ülkenin sorunlarının çözümüne yönelik gerçekçi projeleri sunduklarını ifade eden Türksoy, "Görüleceği gibi seçim beyannamemiz reel, akla yatkın, uygulanabilir, Türkiye gerçeğiyle örtüşen, ufku, geleceği olan kapasiteye sahiptir. Güvenli, özgür, refah ve huzurlu bir dünya, güvenli ve özgür bir Türkiye vaad ediyoruz." şeklinde konuştu.

Güvenli ve özgür bireylerin olduğu bir Türkiye idealiyle yola çıktıklarını vurgulayan Türksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim siyasetimizde millete sırtını dönmüş, milleti hesaba katmamış eğilimler ve düşünceler hiçbir zaman yer almamıştır. Biz sırtımızı Allah\'a ve sonra yüce Türk milletine dayadık. Her zaman bu düşünceyle hareket ettik ve edeceğiz. Bu millet için uygulayacağımız her proje öncesi acaba ABD veya AB ne der kaygısı içerisinde olmadık ve olmayacağız. BBP olarak bu seçimde milletimizin desteği ve gücüyle iktidara yürümek istiyoruz."

Açılış konuşmalarının ardından milletvekili adayları tek tek tanıtıldı. Toplantıya BBP Burdur İl Başkanı Mehmet Türksoy, Fatih Furkan Yazıcıoğlu, 1. sıradan milletvekili Durmuş Demir, 2. sıradan milletvekili adayı Abdurrahman Sarı, 3. sıradan milletvekili adayı Murat Dinler, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.