1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu 200 Öğrenci Mezun Etti
Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu 200 Öğrenci Mezun Etti

Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu 200 Öğrenci Mezun Etti

Elazığ Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunlarını törenle uğurladı.

A+A-

Elazığ Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunlarını törenle uğurladı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan bu yıl Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Spor Yöneticiliği bölümlerinden yaklaşık 200 öğrenci mezun oldu.

Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda düzenlenen törene; Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Alli, Genel Sekreter Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz Arslan, ve veliler katıldı.

Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz Arslan bu yıl 17. dönem mezunlarını uğurladıklarını ifade ederek, "Bu yıl 3 programda birden mezun vermenin sevincini yaşadık." dedi.


Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez de, öğrencileri 4 yıllık bir eğitimin sonunda beden eğitimi öğretmeni, antrenör ve spor yöneticisi olarak uğurladıklarını ifade ederek, "Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken, asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi yöneticileri tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

CİHAN

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 200 öğrenci mezun etti

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 200 öğrenci mezun etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.