1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Belediye Başkanı Özgan Gazeteciler Günü'nü Kutladı
Belediye Başkanı Özgan Gazeteciler Gününü Kutladı

Belediye Başkanı Özgan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, mesleklerini zor şartlar altında yürüten bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

A+A-

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, mesleklerini zor şartlar altında yürüten bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Başkan Özgan, "Yazılı ve görsel basında çalışan değerli gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Zor şartlarda büyük fedakarlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Ülkemizin ve ilçemizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenen, amacı halkımıza doğru bilgiyi iletmek ve gerçeği aktarmak adına önemli katkılarda bulunan televizyon, gazete, radyo, dergi, haber portalları gibi basın organlarında bulunan tüm arkadaşlarımıza, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım." dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.