1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. BENİ SUSTURMAYA GÜCÜNÜZ YETMEZ!
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

BENİ SUSTURMAYA GÜCÜNÜZ YETMEZ!

A+A-

BENİ SUSTURMAYA GÜCÜNÜZ YETMEZ!

BAK SEN ŞU FETÖ'CÜ MÜSTEŞAR YARDIMCISINA…

 

Önce olup biteni bir kaleme alalım. Bakın neler oluyor, meğerse geçmişte neler olmuş! Sevgili okurlarım, özellikle 15 Temmuz sonrası yaşananları köşeme taşıdığım yazılarım birinin veya birilerinin öylesine canını sıkmış ki ne yapacaklarını şaşırmış vatan hainleri. Önce kafayı bu yazıları yazan bana çevirmişler.

'Bu adamı susturursak hem yazı yazamaz hem de biz gümrük camiası içerisinde deşifre olmayız' diye. Ama bakmışlar ki devletin tokadı, nefesi enselerinde ve bundan dolayı eski güçleri yok vazgeçmişler. Sonra size sadece ama sadece gerçekleri yazdığım haber sitemiz 'Etki Haber'e yönelmişler. Türkiye'nin dört bir yanından sitemize saldırı kararı almışlar. Nitekim son bir haftadır siz okuyucularımızdan gelen ihbarlar ve site yöneticilerimiz sayesinde yapılan fiber saldırıdan haberimiz oldu.

************************************************

Yıkıldık mı? Şükür ayaktayız... Allah bu canı bedene verdiği süreçte de ayakta kalmaya devam edeceğiz. İpleri Pensilvanya'daki terör örgütü liderleri Fettullah Gülen'in elinde olan itler gümrükte deşifre olmasın, saklanıp avantalı işlerine devam etsinler diye sitemize saldırıya devam ediyorlar. Bakın vatan hainleri, halkın üzerine bomba atan şerefsizlerin uzantıları ne beni ne de Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkamazsınız. Bu yüce devleti yalnız siz değil, köpeği olduğunuz dış güçlerle de yıkamazsınız. Bizi asla ve asla bildiğimiz yoldan geri çeviremeyeceksiniz. Bunu çok iyi bilin, içinize sindirin.

Ya da uzun adamın sloganıyla söyleyeyim size belki anlarsınız 'DURMAK YOK YOLA DEVAM'

*************************************************

Devam edelim 15 Temmuz sonrası kanlı darbenin ardından yaşanılanlara.. Benim yazılarımın kahramanlarından biri de meşhurrrrr 'Bahtıaçık Bahattin'di. Bahattin yıllardır gümrük içerisinde kök salmış, kimsenin yerinden kıpırdatamadığı her türlü yolsuzluk ve usulsüzlüğün içinde olan bir gümrükçüydü. Bahtıaçık Bahattin'e eli dokunanın adeta eli yanıyordu. Herkes meşhur Bahattin'in arkasındaki gücü merak içerisindeydik. Kısmet 15 Temmuz sonrasındaymış. Meğerse bizim Tosun Bahattin iddiaya göre, FETÖ'nün gümrük içerisindeki adeta kasasıymış. Hocası için var gücüyle çalışırmış. Bahtıaçık Bahattin şimdi nerede mi? E..hak ettiği yerde... Açıkta...

**************************************************

Gümrükte 15 Temmuz sonrası yaşanan gelişmelerden söz açılmışken bu konuda bana telefon ve e-mail yoluyla ulaşan ve bir konuyu paylaşan okuyucularımın söyledikleriyle devam etmek istiyorum.

Okuyucularım der ki, 'Sizin 15 Temmuz sonrası görevden alınan müdürler, ne hikmetse görevlerinden alınmalarına karşın daha iyi yerlerde görevlendirilmişler' Haklısınız sevgili okurlarım ama o karar 15 Temmuz öncesi alınmış bir. Hele siz bir bekleyin... Bekleyin bakalım neler olacak? Sizlere sadece şunu söyleyebilirim FETÖ terör örgütü ile bağlantıları belirlenip daha çok kişi hakkında yasal işlem yapılacak!..

**************************************************

Sevgili okurlar, değerli yol arkadaşlarım sitemizin çökertilmeye çalışılması, yazdığım yalansız, dolansız köşe yazılarımın yok edilmeye çalışılması meğerse yeni yapılan bir şey değilmiş!!

Ben duyunca inanamadım. Eminim ki, sizde önce inanamayacaksınız. Bakın anlatayım beni ve gerçeklerin habercisi Etki Haber'i yok etmek için biri ne yapmış?? 15 Temmuz sonrası hala gümrüğün içerisinde saklanmaya çalışan FETÖ dostu bir müsteşar yardımcısı, o dönemin ali kıran baş kesen, şuan ise p…sunu kurtarmak için yurt dışına kaçan eski savcı Zekeriya Öz'e giderek başlamış timsah gözyaşları dökmeye..

'Benimle uğraşıyorlar sayın savcım, Hâlbuki ben hocaya kalpten bağlıyım. Şu Etki Haber internet sitesi var ya hani şu Aykut Onur Kalaycı. Onu bir dinlemeye, teknik takibe alın! El birliği ile hareketimize ve bana kasteden bu kişinin yazılarına son verdirelim' demiş.

**************************************************

Kaçak savcı Zekeriya Öz'e telefon numaramı veren halen görevdeki bu zat, benim bakanlık içerisinde kimlerle görüştüğümü tespit ettirmiş! Durun daha bitmedi bu FETÖ sempatizanı müsteşar yardımcısı daha da ileri giderek yüzlerce günahsız insanın tutuklandığı Ergenekon Davası'ndan cezaevine alınmam için bile gayret göstermiş.

Ama o tüm kirli uğraşlarına karşın avucunu yalamakla yetinmiş. Bakın..! Hala soruyorsunuz ‘bu müsteşar kim?’ diye.. Biraz araştırın özellikle İstanbul'daki FETÖ'cülerle bağlantısı olan bu 'Koç'u.. Ya da bakın bakalım bir daire başkanı, başka bir müsteşar yardımcısı, bir genel müdür ile olan tapeleri kimlerin hazırladığını, kimin buna ön ayak olduğunu. Hadi bir soruşturuverin bakanlık binasında, bir kaç kişiye soruverin...Haydi .. haydi...

*************************************************

Herkes merak içerisinde. Merak edilen ise şu: 15 Temmuz akşamına gelene kadar FETÖ üyeleri hiç mi açık vermedi ya da hiç mi darbe yapacaklarına sinyal vermedi. Çok uyardım ama dinletemedim sevgili okurlar. Bakın kanlı darbe girişiminin öncesinde neler yaşandı biraz söz edeyim sizlere... Büyük harflerle yazayım ki, o dönemde bu hareketlere gözlerini yumanlar gözlerini açsınlar...

1-) TUSKON'UN 01.MART.2014 GÜNÜ 5. GENEL KURULU’NDA KONUŞAN BAŞKAN RIZA NUR MERAL BAŞTA O ZAMAN Kİ BAŞBAKAN SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I, AK PARTİ’Yİ VE HÜKÜMETİ HEDEF ALAN KONUŞMASI VE KONUŞMANIN ARDINDAN İŞ ADAMLARI TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANMASI HALA ZİHİNLERDE.. BANA İNANAMAYAN O KONUŞMANIN VİDEOSUNU PAYLAŞIM SİTELERİNDE İZLEYEBİLİRLER. HEMEN HATIRLATAYIM; O KONUŞMAYI AYAKTA ALKIŞLAYAN TANINMIŞ BİR İŞ ADAMI YURT DIŞINA KAÇARKEN YAKALANDI. BU OLAY BASINDA DA GENİŞÇE YER ALDI.

2-) 7.HAZİRAN.2015 GÜNÜ ÜLKEMİZDE YAPILAN GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ, FETÖ'CÜ ÖRGÜT ELİNDEKİ TELEVİZYONLARLA VE GAZETELERLE AK PARTİ’YE SALDIRDI. BUNA İÇERİDEN DE ÇANAK TUTANLAR OLDU. BU GELİŞMELER SONUCUNDA DA, BİLDİĞİNİZ ÜZERE AK PARTİ ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ. FETÖ'CÜLER AK PARTİ’NİN DIŞINDA BİR HÜKÜMET KURULMASI İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF ETTİ. AMA BU OYUNU SAYIN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ BOZDU.

3-) ÜLKEMİZ 1.KASIM.2015 GÜNÜ ERKEN SEÇİME GİTMİŞ, FETÖCÜLER ELLERİNDEKİ BASIN GÜCÜYLE VE BAZI KESİMLERİN DESTEĞİNE RAĞMEN YİNE MAĞLUP OLMUŞLARDI. TÜRK HALKI 7 HAZİRAN 2015’DE YAPILAN SEÇİMLER SONRASI SON NOKTAYI KOYDU. HALK “BİZ AK PARTİ HÜKÜMETİ'NDEN MEMNUNUZ” DEDİ. BU YAŞANANLAR TERÖR ÖRGÜTÜ FETTULLAHÇILARI DEYİM YERİNDEYSE ADETA ÇILDIRTTI..

FETÖ örgütünün bundan sonra elinde tek bir seçeneği kalmıştı. O da seçilmişi darbe ile indirmek. Ancak başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik ve onurlu duruşu, halkın tepkisi bu yobaz cuntacılara gereken cevabı verdi.

**************************************************

İşte bu olaylar bana göre adeta darbenin ayak sesleriydi. TUSKON'un o küstah açıklamaları bomba etkisi yaratırken, o dönemin Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın söyledikleri ise hala kulaklarımızda çınlıyor. Yazıcı yaptığı bir konuşmada, Türkiye'de paralel bir yapı olduğuna inanmadığını ve bu iddiaların söylemden öteye geçmediğini açıklamıştı. Bu açıklamaları ise, gazeteci Cem Küçük 22 Temmuz 2015 tarihli yazısında kamuoyuna sunmuştu.

**************************************************

Eeee diyeceksiniz ki, ‘Aykut Bey gümrükte kaçak - köçek işleri nasıl var mı yeni hileler hurdalar?’ Olmaz mı sevgili okurlarım hadi şimdi birde onlara bir bakalım...

1-) Kocaeli Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri geçen hafta muhteşem bir işlere imza attılar. Gümrüğe ÖTV'siz kimyasal mal beyanında bulunan firma bizim çocuklara tosladı. Eşyalar 'White Spirit' maddesi çıkınca gerekli adli işlemler başlatıldı. Emeği geçenlere teşekkürü borç bilirim. Bir de bu eşyalar Erenköy'e gidecekmiş ama İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Halil İbrahim Bozkuş'un talimatıyla daha önceki operasyonlarda kimyevi madde olarak beyan edilen 10 tırdaki akaryakıta el konulması kaçakçıları Kocaeli'ne yönlendirmiş. Ama bizim çocuklar, Kocaeli'nde de kaçakçılara gereken itinayı göstermiş.

2-) Kocaeli Gümrük ve Muhafaza Müdürlüğü ekipleri EVYAP Limanı'na gelen, gümrük beyanı 'Duvar Kâğıdı' olan konteynırda çok miktarda kaçak sigara ele geçirdiler. Aslında bu konteynırında Ambarlı Gümrüğü'ne gideceği ama sonradan dümeni Kocaeli'ne yönlendirdiği konusunda bilgiler var elimde. Bunu da günü geldiğinde açıklayacağız İnşallah. Hatırlatmak gerekirse, yakın bir tarihte EVYAP Limanı'nda battaniye beyan edilen konteynırda kaçak sigaralar ortaya çıkmış ve bu konteynırında Ambarlı Gümrüğü'ne TRANSİT gideceği anlaşılmıştı. Bu konuyu Ulusal Kanal'daki programımda görüntüler eşliğinde siz okuyucularıma açıklamıştım.

3-) Aman ha dikkat! Son zamanlarda, Ambarlı Gümrüğü'nden yapılan ihracatlarla ilgili kötü duyumlarım var. Tabi bu arada antrepoları da hatırlatmak isterim.

Sevgi ve saygılarımla....

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum