1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Beşiktaş grubu lider olarak tamamladı
Beşiktaş grubu lider olarak tamamladı

Beşiktaş grubu lider olarak tamamladı

Beşiktaş, İngiliz temsilcisi Tottenham'ı 1-0 yenerek grubu 1. sırada tamamladı.

A+A-

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlılara 3 puanı getiren tek golü 59. dakikada Cenk Tosun kaydetti.

Grupta oynanan diğer maç ise Partizan Belgrade ve Asteras Tripolis golsüz berabere kaldı.

Bu sonuçların ardından Beşiktaş 12 puanla gruptan lider çıkarken, Tottenham da 11 puanla bir üst tura yükseldi. 6 puanla 3. sırada yer alan Asteras Tripolis ve 2 puanla sonuncu sırada bulunan Partizan Belgrade ise Avrupa kupalarına veda etti.

MAÇ 2 KERE DURDU
Bu arada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Tottenham Hotspur mücadelesi 2 kere elektrik kesintisi nedeniyle durdu.

YENİLGİSİZ TUR ATLADI

UEFA Avrupa Ligi C grubunu lider tamamlayan Beşiktaş, tarihinde ilk kez grubunu yenilgi almadan tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Tottenham ile karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada rakibini 1-0 mağlup eden Beşiktaş, topladığı 12 puanla gruptan lider olarak çıktı. Bilic'in öğrencileri, 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken, tarihinde de ilk kez Avrupa kupalarında grubunu yenilgi almadan tamamladı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı sonuçlar şöyle: Beşiktaş 1-1 Asteras Tripolis Tottenham 1-1 Beşiktaş Partizan Belgrad 0-4 Beşiktaş Beşiktaş 2-1 Partizan Belgrad Asteras Tripolis 2-2 Beşiktaş Beşiktaş 1-0 Tottenham

Kura çekimi 15 Aralık'ta

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci ve turu geçmesi halinde üçüncü turlardaki rakipleri 15 Aralık Pazartesi günü belli olacak. UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde çekilecek kuraya grup birincisi olarak ilk torbadan katılacak siyah-beyazlıların muhtemel rakipleri UEFA Avrupa Ligi grup ikincileri ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 4 takım (Liverpool, Anderlecht, Roma, Ajax) olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.