1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaşlı futbolcu Quaresma: Galibiyeti hak ettik
Beşiktaşlı futbolcu Quaresma: Galibiyeti hak ettik

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma: Galibiyeti hak ettik

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta iki gol atarak yıldızlaşan Quaresma, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu galibiyet bizi yarışta tuttu. Galibiyeti hak ettik." dedi.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta iki gol atarak yıldızlaşan Ricardo Quaresma, maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Derbi galibiyetiyle 3 puana uzandıklarını ifade eden Quaresma, şöyle konuştu:

"Bu galibiyet bizim için 3 puan anlamına geliyor. Galibiyeti hak ettik. Şimdi toparlanıp perşembe gününe hazır olmak istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu galibiyet bizi yarışta tuttu. Kazanacağımız zaman yarışta olacağımızı biliyorduk. Şampiyon olmamamız için birçok algı operasyonu yapılıyor ama bunlara rağmen bir mücadele ortaya koyduk ve sonuna kadar da bunu koymaya devam 

"Mükemmel taraftar grubuyla gurur duyuyorum"

Attığı iki golle siyah-beyazlıların galibiyetinde önemli rol oynayan Portekizli futbolcu üç puanın daha önemli olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

"En önemlisi bugün galibiyetti. Takımıma ve kulübüme bir şekilde yardımcı oldum. Takım olgusu çok önemli. Ben de bunun bir parçası olabiliyorsam ne mutlu bana. Bu mükemmel kulüpte oynadığım için bu mükemmel taraftar grubuna sahip olduğumuz için gurur duyuyorum. Oynadığım sürece elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım."

Tolgay Arslan: Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik

Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan ise galibiyeti siyah-beyazlı taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

Çok iyi bir maç çıkardıklarını anlatan Arslan, şunları kaydetti:

"Üç puanı hak ettik. Şimdi yarışa geri döndük. İnşallah böyle devam ederiz. Haftaya da zor maçımız var. Herkes bu galibiyetin tadını çıkarsın ama yarın önce Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçına, sonra da ligdeki Trabzonspor karşılaşmasına odaklanmamız gerekiyor."

Tolgay, maçın 30. dakikasından sonra çift forvete dönmelerinin kilidi açtığını anlatarak, "Hocamız bana 10 numara mevkisinde görev verdi. Sonra çift forvete döndük. Bu, bizim için iyi oldu. Geriden topları iyi çıkardık. Kendime güveniyorum. Hocamızın çift forvete dönmesi kilidi açtı. Riske girmemize rağmen iyi maç çıkardık. Bugün Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu herkese gösterdik." değerlendirmesinde bulundu.

Çebi: Gerçek Beşiktaş futbolunu seyrettik

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de derbide ikinci yarı çok iyi oynadıkları söyledi.

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini aktaran Ahmet Nur Çebi, "Ofsayttan yediğimiz gol, verilmeyen bir penaltı ve Fernandao'nun kırmızı kart görmemesine rağmen 3-1'lik sonu aldık. Burada takdiri ilahiye inanmamak söz konusu olamaz. Daha ligde çok maç var. Fenerbahçe maçı için keyifli bir andı. İnşallah ligin sonunda kupayı kaldıran biz olacağız." diye konuştu.

Albayrak: Bugün herkesi yendik!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak ise haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına inandıklarını aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

"Önümüzde çok yol var. İkinci yarıda çok güzel bir oyunla galibiyeti hak ettik. Hocamızı, ekibini ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İlahi adalet var. Maçlardan önce yapılan algı operasyonlarıyla alakalı her zaman duruşumuz nazik. Türk futbolunun ileri gitmesi için o şıklıkla konuşuyoruz. Bugün herkesi yendik. Hakkımızla galip geldik. İnşallah sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Buna çok inanıyoruz."

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.