1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Betona Talep Azaldı
Betona Talep Azaldı

Betona Talep Azaldı

Çukurova Beton Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Erdoğan, sektörde arsa azlığı yüzünden talebin her geçen gün daha da azaldığını söyledi.

A+A-

Çukurova Beton Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Erdoğan, sektörde arsa azlığı yüzünden talebin her geçen gün daha da azaldığını söyledi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Zafer Erdoğan, kurum olarak hazır beton teknolojileri alanında müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve verimliliğini artırmak amacıyla, deneyimli ve yetkin ekiple en uygun tasarım, çözüm ve servis desteğini sağlamak olduğunu vurguladı. Hedeflerinin bölgede lider, Türkiye pazarında ise söz sahibi marka olmak istediklerini ancak, bu şartlarda zor olabileceğini dikkat çekti.

Adana’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Çukurova Beton Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Erdoğan, Adana’da yaşanan arsa sıkıntısı yüzünden inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini dikkat çekti ve ‘birileri artık bu işi çözmeli’ diye konuştu.
Çukurova Beton olarak, insan ve çevreye olan saygı, doğru ve açık iletişim yaklaşımıyla güven duyulan firma olduklarını ifade eden Erdoğan, “Dürüst çalışma anlayışı ve iş ahlakına uygun davranarak beklentilere zamanında yanıt vermek, güvene dayalı ilişkiler geliştirmek ve verdiğimiz sözü yerine getirmek varız.” diye konuştu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.