1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bilgievlerinden Hem Öğrencileri Hem Velileri Faydalandırıyor
Bilgievlerinden Hem Öğrencileri Hem Velileri Faydalandırıyor

Bilgievlerinden Hem Öğrencileri Hem Velileri Faydalandırıyor

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri, sosyal ve kültürel faaliyetlere devam ediyor. Hem öğrencilere hem ana babalarına hitap eden bilgievlerinde kütüphanelerden yararlanılıyor; ney, bağlama, ebru ile tiyatro eğitimleri veriliyor.

A+A-

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri, sosyal ve kültürel faaliyetlere devam ediyor. Hem öğrencilere hem ana babalarına hitap eden bilgievlerinde kütüphanelerden yararlanılıyor; ney, bağlama, ebru ile tiyatro eğitimleri veriliyor. Adedi devamlı artan mekanlar, toplumdan büyük ilgi görüyor.


Her hafta ayrı bir yerde yapılan veli buluşmalarının son adresi Cemil Meriç Bilgievi’ydi. Ahmet Kabaklı İlkokulu 1-H sınıfı öğretmen, öğrenci ve velileri adına sıcak geçen buluşmada anlamlı paylaşımlar yapıldı. Gelecek eğitim-öğretim döneminde çocuklarını bilgievine kayıt ettirecek anneler, rehber öğretmenlerden faaliyetler hakkında detayları aldı. Çocukların tek yönlü olmaması gerektiği; bilgievlerinin sanatsal ve sosyal ilerleme için önemli olduğu görüşünde birleşti.

Mekanı dolaşan minikler ise kitapları inceledi, bilgisayar sınıfında oyunlar oynadı.


Başakşehir Belediyesi kısa sürede bilgievlerinin sayısını altıya çıkarttı. Buralarda satranç, keman, gitar, ney, bağlama, drama-tiyatro, piyano, resim, ebru eğitimleri veriliyor; sinema ve okuma etkinlikleri yapılıyor. Ayrıca becerikli ellerim gibi kulüpler, bilgisayar ve kütüphane, çok amaçlı salon gibi çocukların kullandıkları alanlar bulunuyor.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.