1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bilim Ve Sanat Merkezi Öğrencilerinin Tiyatro Oyunu Beğeni Topladı
Bilim Ve Sanat Merkezi Öğrencilerinin Tiyatro Oyunu Beğeni Topladı

Bilim Ve Sanat Merkezi Öğrencilerinin Tiyatro Oyunu Beğeni Topladı

Sivas’ta üstün yetenekli öğrencilere eğitim veren Bilim ve Sanat Merkezi, Sivas Ticaret Sanayi Odası salonunda 'Oyun Oyun İçinde' isimli tiyatro oyunu...

A+A-

Sivas’ta üstün yetenekli öğrencilere eğitim veren Bilim ve Sanat Merkezi, Sivas Ticaret Sanayi Odası salonunda 'Oyun Oyun İçinde' isimli tiyatro oyununu sergiledi.

Bilim Sanat Merkezi drama öğretmeni Yaşar Elmas tarafından yazılan ve yönetilen oyunda Bilim Sanat Merkezi öğrencileri rol aldı. Bilgisayar başında uyuyan bir çocuğun rüyasından yola çıkılarak kurgulanan oyunda Keloğlan, Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz gibi yerli karakterlerle Robin Hood, Cinderalle, Don Kişot gibi evrensel karakterlerin eğlenceli karşılaştırmaları izleyenleri adeta büyüledi.

Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Bahattin Özdemir, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Sivas Bilim ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin bilim ve sanat alanında ilgi ve yeteneklerin gelişmesine yönelik çalışmaların yapıldığını söyledi.

Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Çetin Özdemir’in de katıldığı tiyatroyu birçok kişi ayakta izledi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.