1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bimeks, 70. Mağazasını Kayaşehir'e Açtı
Bimeks, 70. Mağazasını Kayaşehire Açtı

Bimeks, 70. Mağazasını Kayaşehir'e Açtı

Teknoloji marketi Bimeks, Merkez Kayaşehir AVM’de 70. mağazasını açtı. Şube açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel katıldı.

A+A-

Teknoloji marketi Bimeks, Merkez Kayaşehir AVM’de 70. mağazasını açtı. Şube açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel katıldı. Yüksel, açılışta en çok televizyon, bilgisayar ve cep telefonlarının rağbet gördüğünü aktardı.

Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel, açılış sonrası yaptığı konuşmada, Kayaşehir’e geçen yıl açmayı planladıkları mağazayı bu yıl açma imkânı bulduklarını belirtti. Önder, “33 franchise mağazamız var. Toplamda 70 mağazamız var. Kayaşehir bizim İstanbul’daki 14. mağazamız. Bölge, rakiplerinin olmadığı ve gelişmekte olan bir yer. İleride buranın da çok değişeceğini umut ediyoruz ve bunun için buraya yatırım yapmayı uygun gördük. Burası teknolojiye aç bir bölge yakın yerlerde teknoloji marketi yok.” dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da Kayaşehir’in yeni kurulan bir yerleşim yeri olduğunu ve bölgede teknoloji marketine ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Uysal, “Bimeks halkın tanıdığı ve aşina olduğu bir marka. Teknolojik ürün satan en uygun mağazalar konseptinde. Vatandaşlar ucuz ve kaliteli ürüne bu sayede ulaşmış olacak.” şeklinde konuştu.

Bimeks'in Kayaşehir AVM'de açılan şubesinde 2 hafta süreyle bütün ürünler özel fiyatlarla satışa sunulacak.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.