1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bingöl Belediye Başkanı Atalay: Bu Olayı İnsanlıktan Nasibiniz Almamışlar Yaptı
Bingöl Belediye Başkanı Atalay: Bu Olayı İnsanlıktan Nasibiniz Almamışlar Yaptı

Bingöl Belediye Başkanı Atalay: Bu Olayı İnsanlıktan Nasibiniz Almamışlar Yaptı

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, 16 yaşındaki bir genç kızın 8 uzman çavuş tarafından cinsel istismar ve tecavüze uğramasına sert tepki gösterdi.

A+A-

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, 16 yaşındaki bir genç kızın 8 uzman çavuş tarafından cinsel istismar ve tecavüze uğramasına sert tepki gösterdi. Atalay, “Şehrimizde yaşanan ve bizi derinden üzen bu olayı insanlıktan ve ahlaktan nasibini alamamanın en açık ve en acı örneğidir. Böyle bir olayı ancak insanlıktan nasibini almamışlar yapabilir.” dedi.

    “Bu tür hadiseleri lanetliyorum” diyen Atalay, küçük bir kız çocuğuna karşı böyle bir eylemin gerçekleştirilmesi ihtimalinin, insanlıktan ve ahlaktan nasibini alamamanın en açık ve en acı örneği olduğunu dile getirdi. Atalay, “Bizi biz yapan; inancımızdan beslenen ahlakımızın, örfümüzün ve namus gibi en önemli değerlerimizin korunması ve muhafaza edilmesi, toplumu ayakta tutan en önemli etkenlerdir.” şeklinde konuştu.

    Cinsel istismar gibi ahlaksızlığın en uç örneği sayılabilecek olan bu tür hadiselerin kendilerini derinden etkilediğini belirten Atalay, “Bu hadiseler büyük birer faciadır, toplumun ar damarına vurulan büyük darbelerdir. Ahlak ve insanlık dışı bu tür eylemleri lanetliyor ve sanıklar hakkında devam etmekte olan yargı sürecinin, kamuoyunun vicdanını rahatlatacak şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.