1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bingöl Valisi'ne Karsiad’dan Vefa Ziyareti
Bingöl Valisine Karsiad’dan Vefa Ziyareti

Bingöl Valisi'ne Karsiad’dan Vefa Ziyareti

Konya’nın Karapınar ilçesinde faaliyetlerine devam eden Karapınar Sanayici ve İşadamları Derneği tayini Bingöl’e yeni çıkan eski Karapınar Kaymakamı Vali İbrahim Taşyapan’a vefa ziyaretinde bulundu.

A+A-

Konya’nın Karapınar ilçesinde faaliyetlerine devam eden Karapınar Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD), tayini Bingöl’e yeni çıkan eski Karapınar Kaymakamı Vali İbrahim Taşyapan’a vefa ziyaretinde bulundu.

Karapınar’dan hareket eden heyet önce Aksaray Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (AGİAD) ziyaret etti ve Dernek Sekreteri ve ATSO Meclis Başkanı Emin Dağdaş’tan Aksaray’ın ekonomisi hakkında bilgi aldılar. Heyeti Bingöl’de protokol ile kahvaltıda bir araya geldi. Ziyarete Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Konya’da görev yapmış Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, Bingöl Girişimci İşadamları Derneği (BİNGİAD) Başkanı Medeni Arifoğlu, Bingöl Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay, Bingöllü Sivil Toplum Örgütleri ve işadamları katıldı.

Bingöl’de yapılan faaliyetler ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Bingöl Belediye Başkanı Atalay, “Bingöl örf, adet ve devletine bağlı güzel bir şehirdir. Ülkemizi derinden üzen gezi parkı olaylarında da miting yapılmayan iki ilden birisidir. Kentsel dönüşüm kapsamında ilimiz yeni bir değişim ve güzelleşme içerisinde. Çalışmalarımız hızla devam edecek.” dedi. Başkan Atalay, samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından ziyarette bulunan Karapınar heyetine teşekkür etti. Karapınar Belediye Başkanı Mugayıtoğlu, Başkan Atalay’a Karapınar hatırası olarak kahve fincanı takımı hediye etti.

Karapınar’da 4 yıl görev yapmış ve halkın gönlünde yer bırakan yeni Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, heyeti kendi konağında ağırladı. Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Taşyapan, “Geziye katılan ve selam gönderen tüm Karapınarlılara ve geziyi düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. Karapınar’ın bende ayrı bir yeri var. Eski arkadaşlarla tekrar bir arada olmak bizleri sevindirdi” şeklinde konuştu. Bingöl’den ayrılan heyet Malatyalı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin misafiri oldu ve ardından Kayseri Melikşah Üniversitesi ziyaretlerinde bulundu.

Gezi dönüşü düşüncelerini ifade eden Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, “Bingöl Valimiz İbrahim Taşyapan beyin ilçemize çok emeği geçmiştir. Bizleri bu samimi karşılamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Gezdiğimiz illerde Sanayici ve İşadamları Dernekleri ziyaretlerimiz oldu. Böyle bir derneğin şubesi olarak ilçemizde de faaliyete başlaması bizleri sevindirdi. Umarım ilçemiz adına hayırlı işler başaracaktır” diyekonuştu ve dernek yönetimine teşekkür etti.

Geziye Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoglu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Bekir Yenen, KARSİAD Başkanı Şenol Mutlu ve Karapınarlı işadamları katıldı.

Katılımlarından dolayı gezi heyetine teşekkür eden KARSİAD Başkanı Şenol Mutlu, “Kısa süre önce faaliyetlere başladığımız derneğimiz hız kesmeden programlara devam edecek. İl ve ilçelerde yapılan dernek faaliyetlerini yerinde görüp Karapınar adına daha güzel daha faydalı yatırımları işadamlarımıza sunacağız.” dedi. CİHAN

Bingöl Valisi'ne KARSİAD’dan vefa ziyareti

Bingöl Valisi'ne KARSİAD’dan vefa ziyareti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.