1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bingöl'de Yaz Futbol Okulu Öğrencileri Çalışmalara Başladı
Bingölde Yaz Futbol Okulu Öğrencileri Çalışmalara Başladı

Bingöl'de Yaz Futbol Okulu Öğrencileri Çalışmalara Başladı

Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Veysel Belgin Gençlik Merkezi bünyesinde, 5.

A+A-

Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Veysel Belgin Gençlik Merkezi bünyesinde, 5. Geleneksel Yaz Futbol Okulu’nun açılışı yapıldı. 10-14 yaş arasındaki 400 öğrenci, 4 futbol altyapı antrenörü gözetiminde çalışmalarına başladı.

Yaz Futbol Okulu’nun açılışına Belediye Başkanı Serdar Atalay, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Namık Toplu, öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, genç sporculara nasihatlerde bulundu. İyi ve ahlaklı sporcunun hem kendisine hem de memlekete faydalı olacağını belirten Atalay, "Gençlerin yaz aylarında hem vakitlerini değerlendireceği hem de sağlıklı bir bedene ulaşma adına Yaz Futbol Okulu’nun çok faydalı olacağına inanıyorum." dedi.

400’er adet tozluk, şort ve formanın Bingöl Belediyesi tarafından çocuklara hediye edildiğini söyleyen Atalay, "Geleneksel hale gelen 5. Yaz Futbol Okulu tekrar faaliyete geçti. Şuanda 400 gencimiz kayıt yaptırmış durumda. Ancak gelen hiç kimseyi geri çevirmeyeceğiz. Bütün gençlerin spor malzemelerini biz belediye olarak temin ettik. Bingöl’ün bütün mahallelerinden katılan gençler var. 10-14 yaş arası gençlerimiz, 4 futbol altyapı antrenörü gözetiminde çalışmalarına başladı. Bu gençlerin okul dışında sosyal aktivite yapabilmelerine imkan sağlamak, bu tesislerimizden faydalandırmak bizleri çok mutlu ediyor. 12 ay boyunca kabiliyetli gençlerimizi altyapıda çalıştırmak ve orada da yeteneğine göre Belediye Bingölspor A takımına monte etmek ve geleceğe dönük hazırlamak hedeflerimiz arasındadır." şeklinde konuştu.

Ruh ve beden sağlığı açısından gençlere spor yaptırıldığını anımsatan Atalay, "Gençlerin hem sosyalleşmesini sağlamak, hem vakitlerini daha sağlıklı geçirmelerini sağlamak hem de zararlı alışkanlıklardan ve zararlı ortamlardan korunmalarını sağlamak adına belediyemizin bu yıl 5.sini gerçekleştirdiği bu faaliyet sadece yaz aylarına mahsus değildir. Yıl boyu devam eden ve sadece futbol olarak değil, birçok spor branşında devam eden faaliyetlerimiz vardır. Bingöl’de bu güzel spor tesisleri oldukça, bunlara yenileri eklendikçe daha da artan bir sayıda gençlerin katılımının olacağını düşünüyorum. Ben 5.si açılan Yaz Futbol Okulu’nun Bingöl’e, katılan öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu. CİHAN

Bingöl'de yaz futbol okulu öğrencileri çalışmalara başladı

Bingöl'de yaz futbol okulu öğrencileri çalışmalara başladı

Bingöl'de yaz futbol okulu öğrencileri çalışmalara başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.