1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bir Parmak İzinde Üç Farklı Kişiye Ait İsim Çıktı
Bir Parmak İzinde Üç Farklı Kişiye Ait İsim Çıktı

Bir Parmak İzinde Üç Farklı Kişiye Ait İsim Çıktı

Gaziantep’te hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen bir kişinin parmak izi, üç farklı kişinin bilgileriyle örtüştüğü tespit edildi.

A+A-

Gaziantep’te hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen bir kişinin parmak izi, üç farklı kişinin bilgileriyle örtüştüğü tespit edildi. Polisi bile şaşırtan olay bir hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen İ.A.’nın parmak izi tespitinde ortaya çıktı.

Sarıgüllük Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren iki farklı işyerinden meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve kendi beyanına göre ismi M.A. olan şüpheli bir şahıs gözaltına alındı.
Kimlik bilgilerini M.A. olarak beyan eden şahsın Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespiti Şube Müdürlüğü tarafından yapılan parmak izi incelemesinde, şahsın çeşitli tarihlerde parmak izleri alınan M.A., E.A. ve İ.A. isimli şahıslarla parmak izlerinin aynı olduğu ancak kimlik bilgilerinin ise farklı olduğu tespit edildi. Emniyetteki incelemede şahsın bugüne kadar gerçek kimlik bilgilerinin tespit edilemediği öğrenildi. İncelemeler sonucunda isimlerden birinin emniyete davet edilmesiyle gerçek ortaya çıktı. İsmini M.A. isimli şahıs olarak beyan eden şahsın İ.A. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

Şahıs değişik zamanlarda farklı suçlardan yakalandığında her defasında farklı kimlik bilgileri üzerinden ifade verdiği belirlendi. İsimlerde bazılarının şahsın akrabaları olduğu ifade edildi.

İ.A.’nın yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasında, 13 ayrı suçtan arandığı belirtildi. İ.A. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
CİHAN

Bir parmak izinde üç farklı kişiye ait isim çıktı

Bir parmak izinde üç farklı kişiye ait isim çıktı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.