1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Birsiad Üyesi İş Adamları İnegöl Belediye Başkanı Aktaş'ı Ziyaret Etti
Birsiad Üyesi İş Adamları İnegöl Belediye Başkanı Aktaşı Ziyaret Etti

Birsiad Üyesi İş Adamları İnegöl Belediye Başkanı Aktaş'ı Ziyaret Etti

Hatay Birleşik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİRSİAD) üyesi iş adamları, 'Dostluk Köprüsü' çerçevesinde İnegöl’e gelerek çeşitli gezi ve incelemelerde bulundular.

A+A-

Hatay Birleşik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİRSİAD) üyesi iş adamları, 'Dostluk Köprüsü' çerçevesinde İnegöl’e gelerek çeşitli gezi ve incelemelerde bulundular.

Şubat ayında, Hatay’da düzenlenen ‘Mobilya Sektöründeki Yükseliş ve Yarınlarımız’ konulu panele katılan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl mobilyasının gelişimini Hataylı iş adamları ile paylaşmıştı.
BİRSİAD üyesi iş adamı heyeti de İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatay’daki programda iki gün boyunca çok iyi ağırlandıklarını ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ”Bir sürü medeniyete ev sahipliği yapan Hatay ve Hataylıların misafirperverliği beni çok etkiledi. Aynı zamanda Hataylı olan Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin başta olmak üzere şehrin valisiyle, belediye başkanıyla ve tüm halk İnegöllü misafirleri ağırladı ve ilgilendi, dolayısıyla şimdi sizleri burada aramızda görmekten dolayı çok mutluyum.” dedi.

BİRSİAD Başkanı Ali İşgören ise ”Dostluk Köprüsü oluşturmak amacıyla geldiğimiz İnegöl’de bulunmaktan ben ve arkadaşlarım olarak son derece memnunuz. Bizi çok iyi ağırladınız. Atılan bu küçük adımlar ile yapılan bu ziyaretler, inşaallah ileride büyük dostluklara sebep olacaktır. Hatay ile İnegöl arasındaki örnek dostluğun artarak devam etmesini diliyorum.” diye ifade etti.

Ziyaretin anısına, Hataylı iş adamlarına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından çeşitli hediyeler verildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.