1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BODRUM ALEV ALEV
BODRUM ALEV ALEV

BODRUM ALEV ALEV

Bodrum'da lodos nedeniyle çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor..

A+A-

Bodrum'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli lodos yaşamı olumsuz etkiliyor. Gümüşlük, Yalıkavak, Mumcular ve Ortakent'te ormanlık ve makilik alanlarda yangın çıktı. Yangınlar lodos nedeniyle hızla büyüyor. Ekipler karadan ve havadan müdahale ediyor. Ortakent İslamhaneleri mevkiinde bulunan özel bir anaokulu yangın nedeniyle boşaltıldı. Ekipler alevlerin, yerleşim birimlerine sıçramasına engel olmaya çalışıyor. Lodos nedeniyle sahilde de 5 metreyi bulan dalgalar oluştu.

MANİSA'DA YANGIN ÇIKTI!

İzmir-Manisa Karayolu üzerinde Sabuncubeli Süreyya Piknik Alanı yakınında, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan orman yangını, şiddetli rüzgarın etkisiyle yayıldı. Yangına, 1 uçak, 2 helikopter, 20 arazöz ve orman işçileriyle müdahale edildiği bildirildi. Yetkililer, şiddetli rüzgar nedeniyle yangının yayıldığını, söndürme çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğünü bildirdi.

Yangının tehdit etmeye başladığı Sarıkaya köyünün tahliyesine karar verildi. Bunun için Manisa Belediyesi, dört otobüs gönderdi. İzmir ve Manisa ile ilçe itfaiye ekiplerinin karadan müdahale ettiği yangın kontrol altına alınamıyor. Fırtına sebebiyle helikopter veya uçak kullanılamıyor..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.