1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Boğazlıyan'da Açılan Traktör Bayiliğinde 15 Kişi İstihdam Edildi
Boğazlıyanda Açılan Traktör Bayiliğinde 15 Kişi İstihdam Edildi

Boğazlıyan'da Açılan Traktör Bayiliğinde 15 Kişi İstihdam Edildi

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesinde çeşitli sektörlerde faaliyetini sürdüren Memişoğulları, tarafından açılan Massey Ferguson İç Anadolu Bölge Bayiliği'nde...

A+A-

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesinde çeşitli sektörlerde faaliyetini sürdüren Memişoğulları, tarafından açılan Massey Ferguson İç Anadolu Bölge Bayiliği'nde 15 kişi istihdam edildi.

Memişoğulları Şirket Yetkilisi Memiş Baran, açılışta yaptığı konuşmada, bayilik ile birlikte 15 kişiye istihdam sağlandığını ifade etti. Baran, "Pazarlamacı, servis elemanı ve serviste çalışacak işçilerle ciddi bir potansiyele ihtiyacımız olacak. Bu nedenle de personel sayımızda da artış yaşanacak." diye konuştu.

Şirketin İç Anadolu Bölge Bayiliği'ni yürüttüklerini aktaran Baran, "Boğazlıyan çiftçimizin modern tarım teknikleri konusunda ihtiyaç duydukları en önemli konuların başında gelen makine parkını Massey Ferguson makineleri ile kapatacağız. Yedek parça ve servisle birlikte hem satış, hem bakım ve onarım işleri yapacağız." dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesimi yapılarak, traktörlerin teknik özellikleri katılımcılara tanıtıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.