1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Boğazlıyan’da Sulama Birliği Seçimini Yaptı
Boğazlıyan’da Sulama Birliği Seçimini Yaptı

Boğazlıyan’da Sulama Birliği Seçimini Yaptı

Yozgat Boğazlıyan Sulama Birliği'nde, yapılan seçimde 28 meclis üyesi belirlendi. Boğazlıyan ve bölgeye hizmet veren Boğazlıyan Sulama Birliği meclis...

A+A-

Yozgat Boğazlıyan Sulama Birliği'nde, yapılan seçimde 28 meclis üyesi belirlendi.

Boğazlıyan ve bölgeye hizmet veren Boğazlıyan Sulama Birliği meclis üye seçimi, Boğazlıyan Sulama Birliği toplantı salonunda yapıldı. Seçimlerde Boğazlıyan, Çalapverdi, Güveçli, Başhoroz, Bahariye ve Uzunlu’dan toplam 28 meclis üyesi yapılan seçimle belirlendi.

Boğazlıyan merkezden 208 üye oy kullanarak, 13 meclis üyesini belirledi. Meclis üyeliğine Avni Hokkaömeroğlu, Harun Halıcı, İbrahim Tamer, Alper Çelikadam, Hidayet Yalçın, Hakan Güzar, Zeynel Tamer, Memduh Çay, Zafer Aygüner, Oktay Afşar, Kadir Demiroğlu, İlhami Sanhal ve Halil İbrahim Turhal, seçildi.

Çalapverdi Beldesi'nden meclis üyeliğine Ahmet Yozgat, Ahmet Akbaba, Muammer Ekici, Üzeyir Demirel, Bekir Aydoğmuş ve Mehmet Tanrıverdi, Güveçli Köyü'nden meclis üyeliğine Kenan Coşkun, Ramazan Aktemur ve Kamil Gök, Uzunlu Beldesi’nden meclis üyeliğine Bülent Vural ve Tacettin Şaşmaz, Bahariye Köyü’nden meclis üyeliğine Ercan Bakır ve Mustafa Çakmak, Başhoroz Köyü’nden meclis üyeliğine Mustafa Hasgül ve Mahmut Kayadelen seçildi. 28 birlik meclis üyesi, ilerleyen günlerde toplanıp önce 7 kişilik yönetimi, daha sonra Sulama Birliği başkanını seçecek.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.