1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güngör, Gazetecilerin Gününü Kutladı
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güngör, Gazetecilerin Gününü Kutladı

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güngör, Gazetecilerin Gününü Kutladı

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, 10 Ocak Çalışan Gazetecileçr Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, muasır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda Türkiye’nin en önemli unsurlarından birinin de ilkeli, tarafsız ve doğru bir basın anlayışı olaca.

A+A-

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, 10 Ocak Çalışan Gazetecileçr Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, muasır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda Türkiye’nin en önemli unsurlarından birinin de ilkeli, tarafsız ve doğru bir basın anlayışı olacağını kaydetti. Başkan Güngör, tüm basın çalışanlarının gününü kutladı.

Başkan Güngör, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bolu’da görev yapan yazılı, görsel ve internet medyasında çalışan arkadaşlarımız Bolu gündemini tüm Bolu halkına ve tüm Türkiye’ye ulaştırmanın gayreti içerisindeler. Kamuoyuna bilgi akışını doğru ve tarafsız bir şekilde yapan aynı zamanda kamuoyu da oluşturabilen son derece önemli bu mesleğin mensuplarının ne denli zor şartlar altında çalıştığı da açıktır. Bu önemli gün öncesinde Ankara'da belediyenin kar temizleme çalışmalarını görüntüleyen Anadolu Ajansı’nın gece kameramanı Mertkan Morkoç, muhabir Durmuş Koçak ile şoför Mehmet Çelebi Öztürk'ün uğradığı saldırıyı da tüm üyelerim adına kınıyorum.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.