1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bolulu Belediye Başkanı Tiryaki, Memleketine Okul Yaptırıyor
Bolulu Belediye Başkanı Tiryaki, Memleketine Okul Yaptırıyor

Bolulu Belediye Başkanı Tiryaki, Memleketine Okul Yaptırıyor

Bolulu olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından Bolu’ya yaptırılacak olan imam hatip lisesinin protokol imza töreni Altındağ Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

A+A-

Bolulu olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından Bolu’ya yaptırılacak olan imam hatip lisesinin protokol imza töreni Altındağ Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in de katıldığı imza töreninde yapılması planlanan okulun yaklaşık 6 milyon liraya mal olacağı ifade edildi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, başlattığı girişimler sonucunda Bolu İl Genel Meclisi, Başkan Tiryaki’nin İmam Hatip Okulu projesine tam destek vererek yer tahsisinde bulundu. İmam hatip lisesinin
protokol imza töreni Altındağ Belediye Başkanlığında gerçekleştirildi. Protokol törenine, Vali İbrahim Özçimen, Milletvekili Fehmi Küpçü, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Din Öğretimi Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Aycan ve İl Genel Meclisi Üyesi İlhan Serçe katıldı. İmza protokol töreninde konuşan Vali İbrahim Özçimen, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye bu anlamlı yatırımı için teşekkür etti. Vali Özçimen, "Okulumuzun Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye memleketine gösterdiği bu vefa nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. Bu okulumuzdan mezun olacak çocuklarımızın da memleketimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmasını diliyorum." şeklinde konuştu. Okulun Kılıçarslan Mahallesi'ne yapılacağını ve okulun isminin Altındağ Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi olacağını kaydetti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise Bolu ile gönül bağı olduğunu ve her zaman Bolu’ya elinden gelen yardımı yapacağını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Vali İbrahim Özçimen, Din Öğretimi Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Aycan, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından yapılacak okulun protokolü imzalandı. Protokolün ardından Veysel Tiryaki ve beraberindekiler Bolu’ya gelerek İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan’ın da katılımlarıyla inşaat alanında temel kazı işlemlerini yerinde inceledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.