1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bozdağ'a saldıran kimdi?
Bozdağa saldıran kimdi?

Bozdağ'a saldıran kimdi?

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Nevşehir'deki Hacı Bektaş törenlerinde saldırıya uğradı. Bozdağ kürsüdeki konuşması sırasında da yuhalandı!..

A+A-

Başbakan Yarımcısı Bekir Bozdağ’a bugün katıldığı Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde saldırı girişiminde bulunan Hüseyin Satı adlı kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinlikte Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ konuşurken bazı kişiler protestoda bulundu. Bekir Bozdağ, kendisine ‘yuh’ çeken ve ’Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları ve ıslıklı protestolar altında kürsüde konuştu, "Sizleri Başbakanımızın selamı ile selamlıyorum” diye başlayınca protestoların dozu arttı. Bozdağ konuşmasını tamamlayıp protokol tribünündeki yerine giderken, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yerel gazetecilik yaptığı belirtilen 34 yaşındaki Hüseyin Satı, ”Buraya ne yüzle geldiniz” diyerek, yumruklu saldırıda bulundu.

Hemen müdahale eden Bakan Bozdağ’ın korumaları tarafından etkisiz hale getirilen Hüseyin Satı’yı gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

SALDIRGAN 10 GÜN ÖNCE İŞTEN ATILMIŞ

BAŞBAKAN Yarımcısı Bekir Bozdağ’a, bugün katıldığı Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesi’nde katıldığı Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde yumruklu saldırıda bulunan Hüseyin Satı’nın, 10 gün önce fotoğrafçı olarak çalıştığı Pazarcık Belediyesi’nden atıldığı ortaya çıktı. Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, "Hüseyin Satı, psikolojik sorunları olduğu için 7 ağustos itibariyle işten çıkarıldı" dedi.

Hüseyin Satı’nın, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a yumruklu saldırıda bulunması, memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde herkesi şoke etti. Arkadaşları, psikolojik sorunları olduğunu ancak böyle bin şey yapmasını beklemediklerini söyledikleri Hüseyin Satı’nın sürekli sosyal medyadan hükümeti eleştiren paylaşımlarda bulunduğu anlattı.

Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara ise Hüseyin Satı’yı 10 gün önce yine psikolojik sorunları nedeniyle işten çıkardıklarını söyledi. CHP’li Başkan Dalkara, şunları söyledi:

"Belediyemizde fotoğrafçı olarak çalışıyordu. Ama herkese kendisini basın mensubu olarak tanıyordu fakat basın mensubu değildi sadece fotoğrafçıydı. Çok eğitimsiz bir kişiydi. Sürekli sosyal medya hesabı üzerinden hükümeti eleştiren paylaşımlarda bulunup insanlarla tartışan bir kişiydi. Sosyal medyada ki paylaşımlarından rahatsız oluyorduk ve bunun için defalarca uyarılarda bulunduk. Psikolojik sorunları vardı ve bu yüzden 7 Ağustos tarihiyle işine son verildi. Yoksul bir ailenin çocuğu, hayatta hiç başarılı olamamış bir kişi. Çabalamasına rağmen bir yere gelememiş ve hayalperest olarak sürekli kendini başka kimliklerle insanlara tanıtıyordu."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.