1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bozuk Yol Ve Başıboş Köpekler Okula Gitmelerine Engel Oluyor
Bozuk Yol Ve Başıboş Köpekler Okula Gitmelerine Engel Oluyor

Bozuk Yol Ve Başıboş Köpekler Okula Gitmelerine Engel Oluyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Topraktepe köyünde ilköğretim öğrencileri, bozuk yol nedeniyle servis aracı ileryemediğinden yağmur yağdığında okula gidemiyor.

A+A-

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Topraktepe köyünde ilköğretim öğrencileri, bozuk yol nedeniyle servis aracı ileryemediğinden yağmur yağdığında okula gidemiyor. Servis güzergahında köpeklerin saldırısına uğradıklarını ifade eden öğrenciler, yetkililerden yardım istiyor.

Çalışlar Mahallesi'nde ikamet eden öğrenciler, yağan yağmur sebebiyle okul servisinin evlerine kadar gelememesi nedeniyle servisin beklediği ana yola yürümek zorunda kalıyor. Öğrenciler evlerinden ana yola yürürken birkaç kez köpeklerin saldırısına uğradıklarından dolayı okula gidemiyor. Köpeklerin saldırısına uğrayan çocukların okula gidemediğini söyleyen Halil Çalış isimli vatandaş, "Benim çocuklarımı birkaç kez köpek ısırdı. O gün okula gidemedi.Yolun bozuk olduğunu bir kaçkez dilekçe ile yetkililere bildirdik. Çocuklarımı ben okula götürmek isterdim fakat turp işçisi olduğumdan sabah erken saatlerde işe gidiyorum. Lütfen ya yolumuz yapılsın ya da bu köpeklere çare bulunsun. Benim çocuklarım da diğer çocuklar gibi eğitimini düzenli alsın." dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.