1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Btso Ramazan’da İftar Çadırı Kuracak
Btso Ramazan’da İftar Çadırı Kuracak

Btso Ramazan’da İftar Çadırı Kuracak

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti.

A+A-

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti. Burkay’ın makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı iş birliği konuları konuşuldu.

ASKON Bursa Şubesi’nin BTSO’nun yeni yönetimine ziyaretinde seçim sürecini değerlendiren BTSO Başkanı İbrahim Burkay, seçimden önce birçok oda üyesinin oy kullanmaya ilgi göstermediğini ancak birebir temaslarla seçimlere katılımı sağladıklarını söyledi.

Seçim sürecinde farkındalık oluşturduklarını ve insanların buna cevap verdiğini ifade eden Burkay, seçim döneminin geride kaldığının altını çizerek, "Sıra beklentileri karşılamada." dedi.

Ramazan ayında kuracakları iftar çadırlarıyla Bursa’nın iş dünyasıyla vatandaşların bir arada ramazan geçirmesini istediklerini dile getiren Burkay, "İş adamlarıyla vatandaşlarımızın kaynaşacağı, birlikte sohbet edip, görüş alışverişinde bulunabilecekleri bir ortam oluşturma amacındayız. Bu Ramazan ayının Bursa iş dünyasıyla vatandaşlarımız için farklı geçmesini umuyoruz." ifadelerini kullandı.

ASKON Bursa Şubesi olarak altı yıldır Ramazan ayında iftar verdiklerini vurgulayan ASKON Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut, "Bizde altı yıldır, Şehreküstü’nde kuruduğumuz iftar çadırıyla vatandaşlarımızın bir arada Ramazan geçirmesine, muhtaç olan insanların karınlarının doyurulmasına bir nebze de olsun yardım etmeye çalışıyoruz. BTSO olarak sizlerin kuracağı iftar çadırına da her türlü desteği sağlamak isteriz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

BTSO Ramazan’da iftar çadırı kuracak

BTSO Ramazan’da iftar çadırı kuracak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.