1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bu Berberde Saç Sakal Traşını Bayanlar Yapıyor
Bu Berberde Saç Sakal Traşını Bayanlar Yapıyor

Bu Berberde Saç Sakal Traşını Bayanlar Yapıyor

Kahramanmaraş'ta iki bayan erkek kuaför salonu açtı. Açılan salonda bayanlar saç, sakal traşından manikür ve pediküre kadar tüm cilt bakımlarını yapıyor. Kahramanmaraş't

A+A-

Kahramanmaraş'ta Aliye Pekyardım ve Fatma Demirel isimli iki bayan, My Barber isminde erkek kuaför salonu açtı. Hürriyet Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerindeki salonun açılışını gerçekleştiren bayanlar, giriştikleri bu işte oldukça iddialı olduklarını ifade ettiler.

Ortaklardan Aliye İlkyardım, Kahramanmaraş'ta bir ilki gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek, güzel gelişmelerin olacağına inandığını vurguladı. Erkek kuaförü açma düşüncelerini 3 yıldan bu yana düşündüklerini ve birden faaliyete geçmek istediklerini anlatan Pekyardım, "Bu yönde birilerinin adım atması gerektiğini düşündük. Cesaretimizden ötürü ortağımla ben kendimizden gurur duyuyoruz. İnşallah başarılı olacağız. Kendimize güveniyoruz." dedi.

Erkek berberleriyle rekabet edebileceklerini sözlerine ekleyen Pekyardım, "Beyleri bekliyoruz. Şu ana kadar da çalıştık. Tercihleri biziz." diye konuştu. Müşterilerden Bünyamin Demircioğlu da ilk defa bir bayan kuaföre traş olduğunu belirterek, bu konuda çok kıvançlı olduğunu dile getirdi. Demircioğlu, "Temizlik dersen temizlik var, beceri dersen beceri var, tam bir annenin sıcaklığıyla yaklaşıyorlar. Gayet memnunum. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

(CİHAN)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.