1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Buca Ak Parti Grup Başkan Vekili Arslan'dan Kandil Gecesi Konserine Tepki
Buca Ak Parti Grup Başkan Vekili Arslandan Kandil Gecesi Konserine Tepki

Buca Ak Parti Grup Başkan Vekili Arslan'dan Kandil Gecesi Konserine Tepki

Buca Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Arslan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın, Berat Kandili’ne denk gelen pazar gecesi belediye binası önünde konser düzenlediğini belirterek tepki gösterdi.

A+A-

Buca Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Arslan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın, Berat Kandili’ne denk gelen pazar gecesi belediye binası önünde konser düzenlediğini belirterek tepki gösterdi.

Konuyla ilgili Buca halkından aldığı yoğun şikayet nedeniyle yazılı açıklama yaptığını ifade eden AK Parti Grup Başkan Vekili Arslan, “İş bilmez, beceriksiz ve iki yüzlü Belediye Başkanı Ercan Tatı, bu milletin değerleriyle adeta dalga geçer gibi Buca’nın göbeğinde, belediye binasının önünde gece saat 02.00’ye kadar süren konser düzenlemiş, aklınca milletin değerleriyle alay etmeye kalkmıştır. Milletin kahir ekseriyetinin huşu ve ibadetle geçirmeye çalıştığı, kandil gecesinin feyz ve bereketinden mümkün mertebe istifade etmeye çalıştığı, Müslümanlarca büyük önemi olan mübarek bir gecede konser düzenlenmesi, milletle ve milletin inancıyla dalga geçmeye çalışmak affedilmez bir saygısızlıktır. Başkan Tatı, SMS ile kandil mesajı gönderirken, akşama kandili sazlı sözlü şarkılarla türkülerle kutladı. İki yüzlülükte sınır tanımadığını bir kez daha kanıtlamıştır.” dedi.

"KAPI GICIRTISINA KONSER"

Buca’da göreve geldiği günden beri Başkan Tatı’nın millete hizmet etmeyi konser düzenlemek olarak gördüğünü de ifade eden Arslan, şöyle dedi: “Başkan Tatı, bu konserleri milletin hoş vakit geçirmesi için değil, birilerinin cebini doldurmak için yapmaktadır. Göreve geldiğinden bu yana sayısız konser düzenleyen Ercan Tatı, bu konser işini çok sevmiş, adeta kapı gıcırtısına konser organize eder hale gelmiştir. Buca Belediyesi, belediye olmaktan çıkmış, konser organizasyon şirketi haline dönüştürülmüştür. Kandil gecesi belediye önünde konser düzenlemesi kabul edilebilir bir davranış değildir. Kendisinin inancı her ne olursa olsun, milletin inancına ve değerlerine saygı duymak zorundadır.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.