1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bugiad Üyeleri Raftingle Stres Attı
Bugiad Üyeleri Raftingle Stres Attı

Bugiad Üyeleri Raftingle Stres Attı

Bursa'da yıl boyunca iş hayatında yoğun mesai harcayan iş adamları, BUGİAD'ın organize ettiği rafting etkinliğine katıldı.

A+A-

Bursa'da yıl boyunca iş hayatında yoğun mesai harcayan iş adamları, BUGİAD'ın organize ettiği rafting etkinliğine katıldı. Düzce Melen Çayı'nda gerçekleştirilen etkinlikte heyecan zirveye çıktı.

Düzce'de gerçekleştirilen rafting etkinliği kapsamında BUGİAD üyesi iş adamları ilk olarak Dokuzdeğirmen köyüne doğa gezisi gerçekleştirdi. Köyde gerçekleştirilen gezisinin ardından katılımcılar, Melen Çayı kenarında köy kahvaltısı yaptı. Raftingin yapılacağı alana doğru hareket eden katılımcılara, eğitmen Şaban Yıldırım, rafting sırasında dikkat etmeleri gereken noktaları gösteren kısa bir sunum yaptı. Rafting hakkında katılımcılara verilen bilgiden sonra tüm BUGİAD üyeleri botlardaki yerlerini aldı. Melen Çayı üzerinde 12 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen etkinlikte BUGİAD üyeleri güzel havanın ve yemyeşil doğanın tadını doyasıya çıkardı. Rafting etkinliğinde katılımcılar çeşitli noktalarda mola vererek birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi. Toplam 3 saat süren yolculuğun ardından katılımcılar Melen Çayı kenarında unutulmaz bir köy kahvaltısı yaptı.

Rafting etkinliğine katılan BUGİAD Tanıtım Komitesi Başkanı Abdullah Ekinci, etkinliğin oldukça eğlenceli geçtiğini ve bu etkinliklerin üyelerin hem iş stresini azalttığını hem de birlikteliklerini kuvvetlendirdiğini dile getirdi. Ekinci, "BUGİAD gerçekleştirdiği yurt dışı gezileri, eğitimleri ve sosyal aktiviteleri ile üyelerinin her alanda yanında olmayı başarıyor." diye konuştu.
CİHAN

BUGİAD üyeleri raftingle stres attı

BUGİAD üyeleri raftingle stres attı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.