1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bulgaristanlı Yordanov, Mustafa Ceceli İle Düet Yapmak İstiyor
Bulgaristanlı Yordanov, Mustafa Ceceli İle Düet Yapmak İstiyor

Bulgaristanlı Yordanov, Mustafa Ceceli İle Düet Yapmak İstiyor

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER ) tarafından 'Uluslararası Dil ve Kültür Festivali' kapsamında 'Evrensel Barışa Doğru' sloganıyla düzenlenen 11.

A+A-

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER ) tarafından 'Uluslararası Dil ve Kültür Festivali' kapsamında 'Evrensel Barışa Doğru' sloganıyla düzenlenen 11.Türkçe Olimpiyatları için Türkiye’ye gelen Bulgaristanlı öğrenci Martin Yordanov, en büyük arzusunun sanatçı Mustafa Ceceli ile düet yapmak olduğunu ifade etti.

Mustafa Ceceli’nin 'Deli Yüreğim' şarkısını seslendiren genç yetenek, Ceceli’yle tanışmak ve düet yapmak istediğini dile getirdi. Olimpiyattaki organizasyonu çok beğendiğini belirten Yordanov, "Bu organizasyona iyi ki katıldım; bir çok ilklere imza attım. Türkçe sayesinde arkadaşlarım oldu. Olimpiyatlarda Azerbaycan, Kongo ve Tanzanya’dan arkadaş edindim.” şeklinde konuştu.

Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde yaşayan 12 yaşındaki Martin Yordanov, müzik kategorisinde en iddialı adaylar arasında yer alıyor. Müzikle çok küçük yaşta tanışan Yordanov Bulgaristan’da birçok etkinlikte sahne aldı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.