1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Bunu söyleyenlere yazıkları olsun"
Bunu söyleyenlere yazıkları olsun

"Bunu söyleyenlere yazıkları olsun"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye'de Muhtarlar Buluşması'nda konuştu. Erdoğan "Şimdi deniyor ki Türkiye DAEŞ'ten petrol alıyor. Bunu yetkililer söylüyor. Yazıklar olsun" dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hoşgeldiniz. 15. muhtarlar toplantısı ile sizinle birlikteyiz. Ülkemizdeki muhtarların tamamıyla bu şekilde bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Muhtarlarla buluşmamız sadece hasret gidermekten ibaret değil!

Bu şekilde milletimizin tamamıyla ülkemizin ve dünyanın meselelerini istişare ediyoruz.

"BAŞKALARI İÇİN BATAKLIK OLABİLİR..."

Bugünlerde de ülkemizde Suriye krizi konusu var. Suriye'ye atılan her bombanın yol açtığı tahribatı kendi yüreğimizde hissediyoruz. Daha önce Bosna'da yaşananlar için ne hissediyorsak Suriye için de aynı şeyi hissediyoruz. Başkaları için bataklık olabilir ama bizim için unutulmaz tarihi yerlerdir. Bizim için kadim tarihimizin en değerli unsurlarıdır.

Milletimizin ve coğrafyamızın bu köklü geçmişini bilmeyenler bizim samimiyetimizi anlamayabilir. Buradaki hassasiyeti anlamıyor. Ortadoğu'daki yürütülen politikalarda Türkiye'nin durumu bu diyorlar. Anlamıyorlar. Bunlar damdan düşenler değil. Onlar sadece bizim siyasi partimizin menfaati nedir bunun hesabını yaparlar.

"AYNI İHLAL YAPILSA FARKLI DAVRANMAYIZ"

Biz Bayırbucak Türkmenleriyle, Esed rejimine karşı savaşan ılımlı muhalifleri destekliyoruz ve desteklemeye dveam edeceğiz. Aynı ihlal bugün yapılsa Türkiy eyine aynı karşılığı vermek durumundadır.

"BU GÜRUH SON OLAYDA KARAKTERİNİ ORTAYA AYNEN KOYMUŞTUR"

Suriye sınırında yaşanan son olayda bu güruh karakterini ortaya aynen koymuştur. Kendilerini çoğunluğun üzerinde gördüklerini ifade etmek istiyorum. Biz milletimizin bize verdiği yetki çerçevesinde tarihimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirdik. Suriye'deki kardeşlerimizin yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Daha önce Afganistan'da oynana senaryonun şimdi Irak ve Suriye'de devreye sokulduğunu biliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.