1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Burak Yılmaz artık Galatasaraylı..
Burak Yılmaz artık Galatasaraylı..

Burak Yılmaz artık Galatasaraylı..

Burak Yılmaz ne kadara mal oldu?...

A+A-

Golcü futbolcunun Lokomotiv Moskova’ya transferinde son anda pürüz çıktı. Abdurrahim Albayrak, apar topar Rusya’ya giderek, Burak ile yıllık 2.5 milyon euro’ya anlaştı. Cim-Bom, Trabzonspor’a da 5 milyon euro verecek..

Hamit’den sonra 2. bomba

TRANSFERDE uzun süre sessiz kalan Galatasaray, bombaları art arda patlatmaya başladı. Sarı-Kırmızılılar, Hamit Altıntop’u renklerine bağladıktan sonra, geçen sezonun “Gol Kralı” Burak Yılmaz’la da anlaştı. Dün Rusya’dan gelen haberler, golcü futbolcuyu adım adım Cim-Bom’a yaklaştırdı. Tranfsere son noktayı, apar topar Moskova’ya giden Abdurrahim Albayrak koydu.

Ruslar kafaları karıştırdı!

TRABZONSPOR Yönetimi, Burak’ın transferi için Lokomotiv Moskova ile görüşmelere başlandığını duyurmuştu. Rus basını da, ülkenin bu önemli kulübünün, golcü futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağını ve sezon başına 3 milyon euro ödeyeceğini yazmıştı. Ancak Rus kulübünden gelen açıklamalar, önce kafa karıştırdı, ardından Burak Yılmaz Galatasaraylı oldu.

GS hemen devreye girdi

LOKOMOTİV Moskova kulübünün yetkilileri, Burak Yılmaz’ın transferiyle ilgili net bir açıklama yapmak için erken olduğunu belirtti. Takımın tam kadro Slovenya’da kampta olduğunu belirten Rus yöneticiler, basına “Kafile 2 gün sonra Moskova’ya dönecek. Burak transferi o zaman netleşecek” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine Galatasaray yeniden devreye girdi.

İş Moskova’da sonuçlandı

YÖNETİCİ Abdurrahim Albayrak, apar topar Moskova’ya giderek, Lokomotiv ile yıllık ücret konusunda anlaşamayan Burak’ı; yıllık 2.5 milyon euro’ya ikna etti. Golcü futbolcuya maç başına da 15 bin euro ödeneceği öğrenildi.Sarı-Kırmızılılar, kontratında “5 milyon euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Burak Yılmaz için Trabzonspor’a bu rakamı ödeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.