1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Burç Öğrencileri Dünyayı Keşfediyor
Burç Öğrencileri Dünyayı Keşfediyor

Burç Öğrencileri Dünyayı Keşfediyor

Adana Özel Burç Çukurova Ortaokulu 6 ve 7. sınıf öğrencileri, Almanya, Hollanda ve Belçika'yı gezdi.

A+A-

Adana Özel Burç Çukurova Ortaokulu 6 ve 7. sınıf öğrencileri, Almanya, Hollanda ve Belçika'yı gezdi. Öğrenciler, yabancı dil pratiği yapmak amaçlı çıktıkları yurt dışı gezisinde dillerini geliştirirken aynı zamanda gidilen ülkelerdeki bilim merkezlerini de ziyaret etti.

Rehber öğretmenleri Özgür Tokat nezaretinde üç ülkeyi gezen öğrenciler, ülkelerin tarihlerini ve kültürlerini de öğrendi. Burada yaşayan Türklerin yaşam tarzları hakkında da bilgi edinme şansını yakalayan öğrenciler, bol bol dil pratiği yaptı. Ülkelerin neredeyse bütün tarihi ve kültürel yerlerini gezen öğrenciler, bu yerler hakkındaki tüm bilgileri öğrendi. Öğrenciler gördükleri her detayı fotoğraflandırmayı ihmal etmedi. Öğrenciler, aynı zamanda bu ülkelerdeki bilimsel çalışmaların yapıldığı yerleri inceleyerek, bilime karşı yeni bir bakış açısı edindi. Öğrenciler, Amsterdam'da Nemo Bilim Merkezi, Corpus Bilim Merkezi ve Brüksel'de Atomium Araba Müzesi'ni de gezdi.

Geziye eşlik eden Burç Çukurova Ortaokulu fen bilgisi ve rehber öğretmeni Özgür Tokat, bu tür gezilerin öğrencilerin ufkunun açılması, özgüvenlerinin artması ve yaşayarak öğrenmeleri açısından büyük önem taşıdığını, bu nedenle her yıl bu tür geziler organize ettiklerini bildirdi.
CİHAN

Burç öğrencileri dünyayı keşfediyor

Burç öğrencileri dünyayı keşfediyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.