1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Bursa Polisinden Uyuşturucu Operasyonu
Bursa Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Bursa Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından Özel Harekât polislerinin de bulunduğu 240 polisin katılımıyla şafak vakti 30 ayrı eve düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6'sı kadın, 3'ü çocuk 30 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından Özel Harekât polislerinin de bulunduğu 240 polisin katılımıyla şafak vakti 30 ayrı eve düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6'sı kadın, 3'ü çocuk 30 kişi gözaltına alındı. Sokaklarda esrar maddesi pazarladığı öne sürülen zanlılarla birlikte 1,5 kilogram esrar, bonzai ve ecstasy hap ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 3 ay süren takipler sonucu Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde 30 eve şafak vaktinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekât polislerinin de destek verdiği operasyonda narkotik köpekleri de evler didik didik arandı. Özel Harekat polisleri ‘koçbaşı’ denilen aletlerle kapıları kırıp içeriye girdi. Toplam 240 polisin görev aldığı operasyonda 30 ayrı adrese eş zamanlı olarak baskın yapıldı. Ekipler, açılmayan kapıları da kırarak girdikleri evlerde halı arası, tavan arası, klozet içi, ilaç torbaları gibi yerlere gizlenmiş 150 çıkın halinde satışa hazır birer içimlik 150 pakette toplam bir buçuk kilo esrar ele geçirdi. Ekipler operasyonlarda bir miktar da uyuşturucu hap ele geçirdi. 'Torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcısı oldukları iddia edilen 30 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamaları süren zanlılar 'Ticari amaçla uyuşturucu esrar maddesi bulundurmak ve ticaretini yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.
CİHAN

Bursa polisinden şafak vakti uyuşturucu operasyonu: 30 gözaltı

Bursa polisinden şafak vakti uyuşturucu operasyonu: 30 gözaltı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.