1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Bursa’da 3 Kilo Kubar Esrar Ve 573 Kök Keneviri
Bursa’da 3 Kilo Kubar Esrar Ve 573 Kök Keneviri

Bursa’da 3 Kilo Kubar Esrar Ve 573 Kök Keneviri

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışma ile yaklaşık 3 kilogram kubar esrar maddesi ile saksılara ekilmiş 573 kök keneviri ele geçirildi!

A+A-

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışma ile yaklaşık 3 kilogram kubar esrar maddesi ile saksılara ekilmiş 573 kök keneviri ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bazı şahısların evinde narkotik ve pisikotrop madde imal ve ticareti yaptığı tespit edildi. Bunun üzerine yapılan eş zamanlı aramada kurutulmakta olan 3 kilo 30 gram kubar esrar maddesi ve 573 kök keneviri ele geçirilirken iki kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Jandarma Narkotik Madde Arama Köpeğinin de (acil) katılımıyla yapılan aramada, kurutulmaya bırakılmış 3 bin 30 gram kubar esrar maddesi ile saksılara ekilmiş 573 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile olayla ilgisi olduğu tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan E.Ç. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi. Toplum için büyük tehlike olan uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden artarak ve kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.