1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bursaspor'da Yolcuların Listesi Belirlendi
Bursasporda Yolcuların Listesi Belirlendi

Bursaspor'da Yolcuların Listesi Belirlendi

Bursaspor'da kiralık veya satılık olarak gönderilmesi düşünülen oyuncular belirlendi.

A+A-

Bursaspor'da kiralık veya satılık olarak gönderilmesi düşünülen oyuncular belirlendi. Teknik heyetin hazırladığı gönderilecek veya kiraya verilmesi düşünülen oyuncular arasında yıldız oyuncu Ozan İpek ve kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Teteh Bangura da bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun hazırlıklarına yarın Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile başlayacak Bursaspor'da gelecek sezonun kadrosu da şekillenmeye başladı.

Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimler ise teknik ekip tarafından belirlendi. Çeşitli takımlarda kiralık olarak forma giyen ve altyapıdan A takıma çıkan genç oyunculardan oluşan ekip Bursaspor Vakıfköy Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Burada yapılan çalışmalar sonrasında teknik ekibin hazırladığı raporda belirlenen 22 oyuncunun kiralık ve satılık olarak gönderilmesi düşünülüyor. Bursaspor A takımı yarın Özlüce Tesisleri'nde topbaşı yaparken, belirlenen listedeki oyuncular ise hazırlıklarını Vakıfköy Tesisleri'nde sürdürecek. Ayrıca gün içinde genel direktör Ayhan Barışıcı da bu oyuncularla son olarak görüşecek.

GÖNDERİLECEKLER LİSTESİ

Bursaspor'da gelecek sezon kadrosunda düşünülmeyenler şu isimlerden oluşuyor: İlhan Depe, Anıl Sarak, Tunay Acar, Mehmet Sak, Ahmet Arı, Bedrican Özdoğan, Yenal Tuncer, İbrahim Kaş, Ozan İpek, İsmail Haktan Odabaşı, Yavuz Özkan, Orud Akbay, Aziz Eraltay, Barış Örücü, Berat Satılmış, Bilal Şeflek, Mustafa Aykut Turan, Barış Sinan Üstün, Petteri Forsell, Teteh Bangura, Prince Tagoe, Furkan Soyalp. CİHAN

Bursaspor'da yolcuların listesi belirlendi

Bursaspor'da yolcuların listesi belirlendi

Bursaspor'da yolcuların listesi belirlendi

Bursaspor'da yolcuların listesi belirlendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.