1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler Köy Ziyaretlerinde Bulundu
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler Köy Ziyaretlerinde Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler Köy Ziyaretlerinde Bulundu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, mahalle statüsündeki Yolgeçti ve Soğucak köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinled...

A+A-

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, mahalle statüsündeki Yolgeçti ve Soğucak köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, köy ziyaretlerine başladı. Başkan Küçükler, mahalle statüsüne kavuşturulan köylerle ilgili örnek uygulamalar yapacaklarını açıkladı. Küçükler, geçtiğimiz yıllarda yapılan yasal düzenlemeyle merkeze bağlı köy durumundayken, mahalle olan yerleşim birimlerinin moderne edileceğini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ilk olarak Yolgeçti köyünü ziyaret etti. Muhtar Celal Yaşarbaş’tan mahalle hakkında bilgi alan Başkan Küçükler daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve beklentilerini dinledi. Küçükler, köy- mahallelerin alt yapı ve üst yapılarına önem verdiklerini bu amaçla söz konusu yerleşim birimlerindeki iyileştirmeler için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanlarımızla ilgili olarak her türlü aksaklığı mutlaka gideririz. Yetki ve sorumluluk alanımız dışındaki eksikliklerin giderilmesi için de, ilgili birim, kurum ve kuruluşları mutlaka harekete geçiririz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler daha sonra Soğucak’a geçti. Muhtar Yakuphan Uçar ve köylülerle görüşen Küçükler, “Merkeze yakın bu köylerimiz yasalar çerçevesinde mahalle statüsüne kavuştular. Tabi bu durum yerel yönetimlere önemli bir sorumluluk yüklüyor. Mahalleye dönüştürülen köylerin, tıpkı şehir merkezindeki yerleşim birimleri gibi belediye hizmetlerinden eşit bir biçimde istifade edebilmelerini sağlamak bizim en büyük arzumuz. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi’ne düşen her türlü sorumluluk kesinlikle yerine getirilecektir. Bundan vatandaşlarımızın en ufak bir kaygısı olmasın.” şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.