1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Çağan Irmak'tan duygusal mesaj
Çağan Irmaktan duygusal mesaj

Çağan Irmak'tan duygusal mesaj

Darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü yolunda yaşanan bir doğum, Çağan Irmak’ın 'Babam ve Oğlum' isimli filmini akıllara getirmişti. Ünlü yönetmen, bu olaya ilişkin instagram'da duygusal bir mesaj yayımladı.

A+A-

Anestezi Uzmanı Dr. Ahmet Çelik, 15 Temmuz cuma gecesi yaşanan darbe girişimin ardından sabah hastaneye giderken, arabanın arka koltuğuna yatırılan bir kadının doğum yapmasına yardımcı olmuştu. O anı 'Babam ve Oğlum' filmindeki doğum sahnesine benzeten kahraman doktor, yaşadıklarını sosyal medya üzerinden paylaşmıştı..

Paylaşımın büyük ilgi görmesi üzerine yaşananları öğrenen 'Babam ve Oğlum'un yönetmeni Çağan Irmak, instagram'da Dr. Mehmet Çelik’i kutladı: Senin güzel kalbine, kutsal mesleğine kurban olurum ben doktor kardeşim benim. Ben 2004'ten beri darbeye hayır diyorum. Sen ve senin gibiler eksik olmasın başımızdan. Tüm doktorlarımıza sonsuz sevgiler ve teşekkürler.

"KÖPRÜ BAŞINDA BİR HAYAT" 

'Babam ve Oğlum' filmindeki doğum sahnesini bir gün kendisinin yaşayacağını aklına getirmediğini belirten Dr. Çelik'in açıklamaları şöyle:

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.