1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çakmakla Oyun Yangın Getirdi
Çakmakla Oyun Yangın Getirdi

Çakmakla Oyun Yangın Getirdi

Kayseri’de küçük çocuğun çakmakla oyun oynarken perdenin tutuşması sonucu yangın çıktı.

A+A-

Kayseri’de küçük çocuğun çakmakla oyun oynarken perdenin tutuşması sonucu yangın çıktı. Can kaybının olmadığı olayda, büyük çapta maddi hasar oluştu.

    Merkez ilçe Melikgazi’ye bağlı Eğribucak Mahallesi’nde yaşanan yangın, Şaban Çıtacı’ya ait tek katlı evin çatı katında çıktı. İtfaiye ekipleri çok sayıda araçla yangına müdahale etti. Ahşap olan çatının büyük hasar gördüğü yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

    Daha sonra duvarlara köpük sıkılarak soğutma çalışması yapıldı. Alevleri gören çok sayıda vatandaş da olay yerinde toplanarak itfaiyenin söndürme çalışmalarını izledi. İşte olan baba Serkan Çıtacı, soğutma çalışması yapıldığı sırada eve geldi. Üzgün olduğu gözlenen Çıtacı, yakınlarından yangının çıkış nedeniyle ilgili bilgi aldı. Yangında can kaybı ya da yaralanma olmazken evdeki eşyalar kullanılmaz hale geldi.

    Görgü tanıklarının ifadesine göre yangın, 4 yaşlarındaki K.Ç.’nin evde çakmakla oyun oynarken perdenin tutuşması sonucu çıktı. Alevlerin daha sonra çatıya sirayet ettiği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatı. CİHAN

Çakmakla oyun yangın getirdi

Çakmakla oyun yangın getirdi

Çakmakla oyun yangın getirdi

Çakmakla oyun yangın getirdi

Çakmakla oyun yangın getirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.