1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Çalımbay: Kupada En Önemli Maçımızdı!
Çalımbay: Kupada En Önemli Maçımızdı!

Çalımbay: Kupada En Önemli Maçımızdı!

Kupada Bursaspor’u 2-1 yenen Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçı kazanarak Bursaspor ile puanları eşitlediklerini belirtti.

A+A-

Kupada Bursaspor’u 2-1 yenen Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçı kazanarak Bursaspor ile puanları eşitlediklerini belirterek, “İddiamızın devam ettirme açısında kupadaki en önemli maçımızdı.” dedi.

Çalımbay, hava şartlarına rağmen güzel ve zevkli bir maç olduğuna vurgu yaparak “İki takımda kazanmak için oynadı. Maçtan önce arkadaşlarımıza da söylemiştik, İddiamızın devam ettirme açısında kupadaki en önemli maçımızdı . Maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettik. İyide oynadık ama zaman zaman çok hatalar yaptık. En büyük hatalarımızı son paslarda yaptık, biraz daha dikkatli oynasaydık, daha rahat bir şekilde bu maçı kazanabilirdik. Ama ben iki takımı da tebrik ediyorum. Hava şartlarında iyi bir mücadele oldu. Şimdi önümüzde oynayacağımız 1461 Trabzon maçı var. Üst üste oynayacağımız bunları iyi bir şekilde bitirebilirsek o zaman iyi avantaj yakalamış oluruz.” şeklinde konuştu.

“İKİ KULVARDA DA İLERLEMEK İSTİYORUZ”

Sivassporlu Uğur ve Kaleci Borjan ise bu hava şartlarında iyi oynadıklarını, iddialarını sürdürebilmeleri için maçı kazanmaları gerektiğini, bunu da başardıklarını belirterek, iki kulvarda da istedikleri hedefler doğrultusunda ilerlemek istediklerini dile getirdi.

SAĞLAM: AVANTAJI ELİMİZDEN KAÇIRDIK

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise Sivasspor maçından alacakları 3 puanla grupta daha avantajlı duruma gelmeyi istediklerini ancak başaramadıklarını belirterek, “İlk golde motivasyon eksikliği oldu, çok kolay bir gol yedik. İkinci golde gereksiz bir fantezi ve gereksiz bir risk bize pahalıya maloldu. Sonuçta güzel bir avantaj elde edecekken bunu elimizden kaçırdık. Ama iddiamız halen devam ediyor. Önümüzde iki tane Fenerbahçe karşılaşması var. Özellikle çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor ki grupta tekrar iddialı duruma gelelim. Bunun için uğraşacağız. Maçın seyrine baktığımız zaman, rakip defansı eksik yakaladığımız bir çok pozisyonumuz vardı maalesef son vuruşlarda başarılı olmadık. 2. yarıda da aslında 1-1’den sonra pozisyonlarımız da vardı. Zemin ve saha şartları elverdiği ölçüde futbol adına üretken olmaya çalıştık. Pozisyonlarımız da çok ama Sivasspor bizden bir fazla atıp kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Hem bu maçtaki eksiklerimizi gidereceğiz, hem de eksik arkadaşlarımızın da aramıza katılması ve yeni aramıza katılan arkadaşlarımız için yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bursasporlu Ömer ve Şener de ilk yarıda iki takımın pozisyonu olduğunu ancak beraberliği sağladıktan sonra üstünlüğü ele geçirdiklerini fakat bireysel bir hatadan gol yediklerini bu maçı unutarak Fenerbahçe maçına hazırlanacaklarını ve kupada ilerlemek istediklerini dile getirdi.
CİHAN

Çalımbay: Kupada en önemli maçımızdı

Çalımbay: Kupada en önemli maçımızdı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.